Prens Charles ve Prenses Diana'nın evliliğini yıktı denilmişti! Düşes Camilla ilk kez konuştu

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gözde isimlerinden Prens Charles'ın Prenses Diana ile evliliğinin yıkılmasından sorumlu tutulan Düşes Camilla, yıllar sonra ilk kez konuştu.

İngiliz tahtının varisi Prens Charles ile 1981 yılında evlenerek İngiliz Kraliyet Ailesi'ne gelin giden Prenses Diana, 1996 yılında iki çocuğunun babası Prens Charles ile boşanmıştı. Düşes Camilla, 1997 yılında Paris'te geçirdiği trafik kazasıyla trajik bir şekilde hayata gözlerini yuman Prenses Diana ve Prens Charles'ın evliliğinin bitiminde yıllardır baş sorumlu olarak gösteriliyor.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden sevindiren haber!KaranİLİŞKİLİ HABERFahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden sevindiren haber!Karan'a kardeş geliyor!Fahriye hamile

Prenses Diana, Prens Charles ve Düşes Camilla

Prenses Diana, Prens Charles ve Düşes Camilla

2005 yılında Prens Charles ile nikah masasına oturan Camilla, uzun yıllardır kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili ilk kez konuştu. "Vogue" dergisine röportaj veren Camilla, her zaman "incelenmenin, eleştirilmenin, suçlanmanın" kolay olmadığına işaret ederek "Bu çok zor bir durum. O kadar uzun süre incelendim ki, bununla yaşamanın bir yolunu bulmanız gerekiyor. Kimse her zaman hedef olmaktan ve eleştirilmekten hoşlanmaz” dedi. Ancak özellikle medyanın kendisine yönelik olumsuz eleştirilerine rağmen bunun üstesinden geldiğini belirten Camilla, “Ne olursa olsun hayata devam etmelisin" şeklinde konuştu.

Prens Charles ve Düşes Camilla

Prens Charles ve Düşes Camilla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Behzat Ç. ekranlarda fırtına estirecek! İlk tanıtımı yayınlandı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0