Hollywood'un Türk yıldızı Tolga Yüce'den milyonluk anlaşma!

Adını Hollywood yapımlarıyla duyuran sinema oyuncusu Tolga Yüce, dünyaca ünlü bir Türk parfüm markasının reklam yüzü oldu. Ünlü isim ilk olarak markanın Babalar Günü için hazırlanan reklam filminde rol aldı.

Rol aldığı Hollywood yapımlarıyla adından çokça söz ettiren ünlü oyuncu Tolga Yüce, bir Türk parfüm markasıyla milyonluk anlaşma yaparak reklam yüzü oldu. Daha önce Anneler Günü için unutulmaz bir reklama imza atan marka, son olarak çektiği Babalar Günü reklamında başarılı isme rol verdi.

Hollywoodun parlayan yıldızı Tolga Yüce

Hollywoodun parlayan yıldızı Tolga Yüce

Ölümüyle herkesi sarsan Paul Walker artık Şöhret KaldırımıİLİŞKİLİ HABERÖlümüyle herkesi sarsan Paul Walker artık Şöhret Kaldırımı'nda yer alacak!

 "OYUNCULUKTA SAMİMİYET ÇOK ÖNEMLİ"

Minik oyuncu Derin Özyüksel ile reklam filmi için kamera karşısına geçen Tolga Yüce, baba rolünü oynadı. Özyüksel ise babasına hediye alan bir kız çocuğunu canlandırdı. Reklam filmi çekimleri renkli görüntülere sahne olurken onlarca baba rolü için onlarca isim arasından seçilen Yüce, oyunculukta en önemli unsurlardan birinin 'samimiyet' olduğunu, markanın kendisiyle çalışmasında da 'samimi oyunculuğunun' payı bulunduğunu belirtti.

Tolga Yüce

Tolga Yüce

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Rapçi Uzi'ye konser sırasında saldırı! Terk etti...

Ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan annesiyle ilgili pişmanlığını itiraf etti!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan annesiyle ilgili pişmanlığını itiraf etti!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0