Evlilik hazırlığında olan Ebru Şahin tatile gitti! Düğün öncesi soluğu Amsterdam'da aldı

Cedi Osman ile evlilik hazırlıkları yapan ünlü oyuncu Ebru Şahin Amsterdam'a tatile gitti. Düğün öncesi arkadaşlarıyla Amsterdam'da gezdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o kareler,

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'da nişanlanan Cedi Osman Ve Ebru Şahin evlilik yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. 1 Temmuz'da Makedonya'da Cedi Osman ile hayatını birleştirecek olan Ebru Şahin düğün öncesi arkadaşlarıyla Amsterdam'a tatile gitti.

Ebru Şahin ve Cedi OsmanİLİŞKİLİ HABEREbru Şahin ve Cedi Osman'dan düğün tarihi belli oldu! Makedonya'da...

Ebru Şahin ve Cedi Osman, 7 Temmuz'da ise aşklarının başladığı Çeşme'deki Fly-Inn Beach'te düğün yapacak. şahin düğün öncesi yönetmen ve oyuncun arkadaşlarıyla tatile gittiği anları sosyal medyada hesabından paylaştı. 

ebru şahin tatilde

ebru şahin tatilde

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

59 yaşındaki Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'i de kendine benzetti!

Rapçi Uzi'ye konser sırasında saldırı! Terk etti...

İLİŞKİLİ HABER

Rapçi Uzi'ye konser sırasında saldırı! Terk etti...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0