Acun Ilıcalı kızı için eski eşi Zeynep Yılmaz ile aynı karede!

Şimdilerde TV8 ekranlarında yer alan Masterchef programı için hazırlanan televizyoncu Acun Ilıcalı, özel yaşantısında da kızlarını ihmal etmiyor. Acun Ilıcalı kızı Leyla'nın lise mezuniyetinde eski eşiyle bir araya geldi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın Zeynep Yılmaz'la evliliğinden olan dünyaya gelen kızı Leyla Ilıcalı, liseden mezun oldu. Leyla Ilıcalı'yı töreninde anne, babası, ablası ve Esat Yontunç yalnız bırakmadı.

ESKİ EŞLER BİR ARADA!

Acun Ilıcalı'nın katıldığı mezuniyette Zeynep Yılmaz ile poz verdi. Ilıcalı, kızı ve eski eşiyle verdiği pozlarını 14 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak

"Canım kızım ne çabuk büyüdün de mezuniyetini kutladık… Öğretim hayatının babanın başaramadığı başarılarla dolu olacağından şüphem yok. Seni çok seviyorum" notunu düştü.

Alişan merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan için tatilini yarım bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan için tatilini yarım bıraktı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0