Alişan merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan için tatilini yarım bıraktı!

Koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz yaz aylarında erkek kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan, yeğenlerini o günden beridir bir an olsun yalnız bırakmadı. Selçuk Tektaş'ın emanetlerine gözü gibi bakan Alişan, tatilini yarım bırakarak yeğeni Eyşan'ın karne gününe katıldı.

Her röportajında merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın iki kızı Ceylin ve Eyşan'ı asla yarım bırakmayacağını söyleyen Alişan, sözünü yerine getiriyor. Son olarak tatilini yarım bırakan Alişan, yeğeni Eyşan'ın karne gününe koştu.

alişan ve yeğenleri

alişan ve yeğenleri

Oğlu Burak ile beraber Eyşan'la fotoğraf çeken ünlü türkücü ayrıca yeğenleri ve oğluyla beraber eğlence parkına gitti. Öte yandan Alişan'a yengesi Merve Tektaş eşlik etti. 

alişan paylaşımı

alişan paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Robert Pattinson'dan yıllar sonra gelen Alacakaranlık itirafı...

Acun Ilıcalı kızı için eski eşi Zeynep Yılmaz ile aynı karede!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı kızı için eski eşi Zeynep Yılmaz ile aynı karede!

BİR YORUM YAPIN 2

Vatan 1 yıl önce

Ya tmm anladık Allah razı olsun olmasın gerekende buydu. Ama.ger hareketide insanların gözüne koyar gibi sürekli dile getirmek pek uymadı gibi. Tmm yaptığını yapmayan bir sürü insan var ama yeter diyelim artık.sanki bak ben olmazsam ortada kalırsınız imajı doğdu bende

Toplam 2 beğeni

Yaso 1 yıl önce

Ne olmuş paylaşmışsa, kendi çocuklarınıda her zaman paylaşıyor siz o imajı kendi bakışınızla yaratmış olabilirsiniz ne alakası var orta da kalmakla sanki amcaları olmasa sahipsizler mi? Rahatsız olan paylaşımlarına bakmaz olur biter.

Toplam 0 Beğeni