Oyuncu Açelya Devrim Yılhan'ın rahatlığı şaşırttı! Kimse tanımıyor

Masumlar Apartmanı'nın "Hasibe" karakteriyle ekranlarda boy gösteren Açelya Devrim Yılhan, geniş kitlelere duyurulan dizisi ve karakteri hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu sokakta rahat ettiğini çünkü kimsenin onu tanımadığını belirtti.

36 yaşındaki oyuncu Açelya Devrim Yılhan, oynadığı tiyatro skeçleri ile performansını sergilerken, dizi sektöründe de adından bahsettirmeyi başardı. Ünlü oyuncunun "Hasibe" karakteriyle yer aldığı "Masumlar Apartmanı" reyting rekorları kırarak döneme damgasını vurmayı başarmış projelerden biri oldu. 

masumlar apartmanı dizisinden açelya devrim yılhan

masumlar apartmanı dizisinden açelya devrim yılhan

"TANINMIYORUM"

Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün Nişantaşı sokaklarında kameralara yansıdı. Oldukça rahat görünen Yılhan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çoğunlukla rolleriyle bütünleşen oyuncular, sokaklar zorluk yaşarken, Yılhan'ın böyle bir zorluk yaşamadığı görülünce muhabirlerin dikkatini çeken bir açıklamada bulundu. Yılhan "Sokakta olumsuz tepki almıyordum. Dizidekinden farklı göründüğüm için çok tanınmıyorum herkes tarafından. O yüzden rahatım diyebilirim." ifadelerini kullandı.

açelya devrim yılhan

açelya devrim yılhan

ROLLERİN ETKİSİNDE KALMIYOR

Ünlü oyuncu Yılhan "Oynadığınız rollerin etkisinden kolaylıkla çıkabiliyor musunuz?" sorusuna "Zor sahneler çektikten sonra insanın psikolojisinin bozulduğu zamanlar oluyor ama öyle rolün ve karakterin çok etkisinde kalmadım." şeklinde açıklamada bulundu.

açelya devrim yılhan

açelya devrim yılhan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden sevindiren haber: Karan'a kardeş geliyor!

BİR YORUM YAPIN 0