Oyuncu Özlem Yıldız setlere geri dönüyor! Dev teklif...

Uzun süredir setlere uzak olan ünlü oyuncu ve sunucu Özlem Yıldız, Derman Aksoy'un kaleme aldığı Idiopathi adlı kitabın film uyarlaması için teklif aldı. Yıldız, "Kitapta ters köşe karakterleri oynamak istedim" dedi.

Dermen Aksoy'un üçüncü baskıya ulaştırdığı kitabı Idiopathi'nin kutlaması Anadolu Hisarı'nda yapıldı. Aksoy, kutlamada bulunanlar arasında dikkat çeken isim oyuncu ve sunucu Özlem Yıldız'a imzalı kitabını hediye etti. Aksoy, kitabın dizi uyarlaması için dijital platformlardan teklif geldiğini belirtti.

Özlem Yıldız ve yazar Derman Aksoy

Özlem Yıldız ve yazar Derman Aksoy

"BENİM GÖNLÜMDE SİNEMA VAR"

Sürükleyici ve gerilim dolu olayları okutan roman için gelen teklifler hakkında açıklama yapan Aksoy, "Gelen teklifleri titizlikle değerlendirmek istiyorum. Benim gönlümde ilk sinema var. Kitaptaki duygular seyirciye de geçerse çok müthiş bir film olur diye düşünüyorum. Bu filmle festivallere katılmak çok isterim" ifadelerini kullandı.

Sunucu Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! Demet AkalınİLİŞKİLİ HABERSunucu Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! Demet Akalın'dan yorum gecikmedi

"TERS KÖŞE BİR ROLDE OYNAMAK İSTERİM"

Başarılı yazar, çekmeyi düşündüğü sinema filmi için Özlem Yıldız'a rol teklifinde bulunduğunu belirtti. Bir süredir setlerden uzak olan Yıldız, "Çok uzun zaman komedi dizilerinde oynadım. Hiç ters köşe rol gelmedi. Kitaptaki gibi ters köşe karakterleri oynamak isterim" diyerek cevap verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Selen Soyder'den yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı!

Birbirinden ünlü şarkıcılar İstanbul'da sevenleriyle buluşacak! 29. Caz Festivali başladı

İLİŞKİLİ HABER

Birbirinden ünlü şarkıcılar İstanbul'da sevenleriyle buluşacak! 29. Caz Festivali başladı

BİR YORUM YAPIN 0