Birbirinden ünlü şarkıcılar İstanbul'da sevenleriyle buluşacak! 29. Caz Festivali başladı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen "29. Caz Festivali" günleri tam hızla bu hafta sonu başlayacağı öğrenildi. 7 Temmuz'a kadar müzik ve özellikle caz müziğin en önde gelen müzisyenlerinin katılacağı festivalde Genç Caz+ finalistlerinin de yer alacağı açıklandı.

Her sene İKSV tarafından gerçekleştirilen" İstanbul 29. Caz Festivali" bu hafta sonu başlayacağı açıklandı. Festivalin her sene renkli görüntülere ve eğlenceli dakikalara ev sahipliği ettiği Beşiktaş Sanatçılar Parkı'nda, "Parklarda Caz" grubuyla ücretsiz olarak sevenleriyle buluşacak. 40'a yakın "+1'li Gece Gezmesi" konserleriyle caz müziğinin usta isimleri ve güncel müzik toplulukları yeni projelerini dinleyicilere aktaracağı bu muhteşem atmosferde, Genç Caz+ finalistlerinden Elif Çohaz Quintet, Chai Beans ve Jelly Beans'in ardından Botticelli Baby sahne alacağı açıklandı. 

dianne reeves ve enrico pieranunzi

dianne reeves ve enrico pieranunzi

CAZ MÜZİĞİN EN ÜNLÜ İSİMLERİ İSTANBUL'DA!

Festivalin farklı mekanlarda farklı zamanlarda 7 Temmuz'a kadar süreceği ortaya koyulurken, konuklar arasında kariyeri boyunca 3 farklı nesli caz ve rock gitarcılığıyla tanıştıran John McLaughlin, 80'den fazla kayıtta yer almış, caz ve klasik müziği yeteneğiyle buluşturan Enrico Pieranunzi ve 5 Grammy ödüllü caz vokali Dianne Reeves de yer alıyor.

teoman, kalben, deniz tekin

teoman, kalben, deniz tekin

TÜRKİYE'NİN EN ÜNLÜ İSİMLERİ BİR ARADA!

Etkinlikte ayrıca Melody Gardot, yılın başında "Eski Dünyanın Yangını" adlı albüm ve romanını aynı anda yayımlayan Kalben ve konukları, bu yıl ilk kez gerçekleştireceği "Koyu Antoloji" projesiyle Teoman, virtüöz Yom, Deniz Tekin, caz davulcusu Mehmet Ali Şimayli ve Portrait and a Dream müzikseverlerle bir araya geleceği açıklandı.

Oyuncu Özlem Yıldız setlere geri dönüyor! Dev teklif...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Özlem Yıldız setlere geri dönüyor! Dev teklif...

BİR YORUM YAPIN 0