Şarkıcı Demet Akalın Survivor'da Nagihan'ın elenmesine çılgınca tepki gösterdi!

Sıkı bir Survivor 2022 takipçisi olan şarkıcı Demet Akalın bu hafta elenen Nagihan'ın ismini duyduktan sonra sosyal medya hesabında tepki gösteren paylaşımlarda bulundu.

TV8 kanalında yayınlanan Survivor 2022'yi başladığı günden beri sıkı bir şekilde takip eden ve sık sık da paylaşım yapan şarkıcı Demet Akalın, yarışmada finale az bir süre kala fanı olduğu Nagihan Karadere'nin elenmesine tepki gösterdi. 

Nagihan Karadere programda  "Söyleyecek bir şey yok. Büyük mücadeleler verdim. keşke finali görebilseydim sonu görebilseydim ama kısmet değilmiş. Tek üzüldüğüm konu kızımdan çok defa ayrı kaldım sonuca gidemediğim için... Sonuç tamamen seyircimizin elinde. Bana SMS gönderen herkese sonuna kadar teşekkür ederim. " dedi.

"YAZIK GÜNAH"

Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Demet Akalın, ''Biz ne izledik 6 aya yakın... Yapın bbg evi sms'le oynayın ötede... Yazık günah ve vallahi yazık... Ama tek gerçek var dışarıda gönüllerin kraliçesi Nagihan'dır ve efsane olarak kalacaktır. Nokta.'' ifadelerini kullandı.

demet akalın

demet akalın

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı Survivor'da eleme adayını ifşa etti! Ayşe'nin söylediği isim...

Alişan İngilizce konuştuğu kızı Eliz'i ne yapsa ikna edemedi!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan İngilizce konuştuğu kızı Eliz'i ne yapsa ikna edemedi!
Pelin Ermiş yıllar sonra itiraf etti! Aşk-ı Memnu hakkında...

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Ermiş yıllar sonra itiraf etti! Aşk-ı Memnu hakkında...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

bülent erdem 1 yıl önce

Sanki çokta umrumda o kadar sorun varken