Pelin Ermiş yıllar sonra itiraf etti! Aşk-ı Memnu hakkında...

Bir döneme damga vurmuş 'Aşk-ı Memnu' dizisinde Cemile karakterine hayat veren Pelin Ermiş, çarpıcı itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu, "Neden Cemile'yi onuyorum" sözleriyle başka bir rol beklediğini belirtti.

2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve tekrarlarıyla hala izleyiciyi ekranları başına kilitleyen Aşk-ı Memnu dizisinin Cemile'si Pelin Ermiş, önceki gün katıldığı bir programda şaşırtan itiraflara imza attı.

Aşkı Memnu Cemile

Aşkı Memnu Cemile

"NEDEN CEMİLE'Yİ OYNUYORUM DEDİM"

Pek çok projede yer alan Ermiş, on yıl önce Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı kitabından uyarlanan dizi Aşk-ı Memnu ile adını duyurmuştu. Tekrarlarıyla hala izlenen diziden ilk teklif geldiğinde neler hissettiğini anlatan Ermiş, konuşmasında şaşırtan ifadelere yer verdi.

Aşk-ı MemnuİLİŞKİLİ HABERAşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş son haliyle gündemde!

O dönem okuldan yeni mezun olduğunu ve zaten oyunculuk yapmak istediğini söyleyen Ermiş, ilk teklif geldiğinde, "Niye Cemile'yi oynuyorum diye düşündüm" dedi.

Okuldan mezun olduğu o dönemlerde çok heyecanlı ve hareketli olduğunu da belirten ünlü oyuncu, "Bir şeyi oynamak istemek değil. O dönem çok havalıydım. Öyle bir gelgitim olmuştu. Ne kadar komik, şu an bakınca şaşırıyorum" ifadelerini kullandı.

Pelin Ermiş

Pelin Ermiş

"10 YIL GEÇTİ BAŞKA BİR ŞEY Mİ KONUŞSAK?"

Konuk olduğu programda bu projeyi reddetmediği için pişman olmadığını kaydeden Ermiş,  yıllardır konuşulan Aşk-ı Memnu dizisi için de sözlerini şöyle noktaladı:

"Bazen 'tamam artık, anladık, başka bir şey yok mu?' oluyorum. Sanki sadece Aşk-ı Memnu varmış gibi. 10 yıl geçti hani başka bir şey mi konuşsak?"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Alişan İngilizce konuştuğu kızı Eliz'i ne yapsa ikna edemedi!

Şarkıcı Demet Akalın Survivor'da Nagihan'ın elenmesine çılgınca tepki gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Demet Akalın Survivor'da Nagihan'ın elenmesine çılgınca tepki gösterdi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0