Esra Erol şoke etti! Müge Anlı'nın nikah davetini geri çevirdi

Geçtiğimiz hafta canlı yayında evleneceği müjdesini veren ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı, nikah törenine Esra Erol'u da davet etti. Ancak Erol'dan Anlı'ya tartışma oluşturacak bir yanıt geldi. İşte Esra Erol'un Müge Anlı'ya attığı mesaj...

ATV ekranlarındaki 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı geçtiğimiz hafta canlı yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceği müjdesini şu ifadelerle vermişti:

"Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu."

Müge Anlı

Müge Anlı

Önceki gün dünyaevine giren Anlı nikah törenine, yakın dostlarının yanı sıra bir süredir kavgalı olduğu Esra Erol'u da davet ettiği ortaya çıktı. Ancak Erol'un bu daveti geri çevirdiği öğrenildi.

Esra Erol

Esra Erol

Müge Anlı canlı yayında 1 taşla 2 kuş vurdu! İLİŞKİLİ HABERMüge Anlı canlı yayında 1 taşla 2 kuş vurdu!

NİKAH DAVETİNİ REDDETTİ!

Geçtiğimiz gün herkesten habersiz kına gecesi yaptığı öğrenilen ünlü sunucu Müge Anlı, geceye yakın dostları Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı'yı davet etmişti. Dün Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Anlı'nın, nikah törenine bir süredir kavgalı olduğu Esra Erol'u da davet ettiği öğrenildi. Ancak Erol'un bu daveti geri çevirdiği iddialar arasında yer alıyor.

Müge Anlı evlendi

Müge Anlı evlendi

Esra Erol'un daveti geri çevirmesi Müge Anlı'nın hayranlarını kızdırdı. Öte yandan Erol'dan Anlı'ya tebrik mesajı da sonradan geldi. Mesaja göre ünlü sunucu, Müge Anlı'nın aldığı bu karara çok sevindiği ve mutluluklar dilediği ileri sürüldü.

Esra Erol Müge Anlının nikah davetine katılmadı

Esra Erol Müge Anlının nikah davetine katılmadı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti ilk kez bebekleri hakkında konuştu

Kanal 7 ailesi bu mutlu güne şahit oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Kanal 7 ailesi bu mutlu güne şahit oldu!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Halime 1 yıl önce

Esra erol'da kibir var kıskançlık var. Mesela programındaki Avukata tahammülü yok ne zaman Avukat hanım konuşmak istese araya girip susturuyor .

Toplam 4 beğeni

tepki 1 yıl önce

bunlar neyin kavgasini yapar daha anlamadim iki program bir seye yaramaz zaten dunyanin parasini aliyorlar ise yaramaz programlar sayesinde de

Toplam 3 beğeni