Kanal 7 ailesi bu mutlu güne şahit oldu!

Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan'ın kızı Sena Karahan, Suat Aksöz ile önceki gün görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi. Kanal 7 ailesinin bu mutlu gününde çiftin nikahı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu tarafından kıyıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan'ın kızı Sena Karahan, Suat Aköz ile dünyaevine girdi.

Önceki gün Beylerbeyi Saray'ında görkemli bir düğün töreniyle nikah masasına oturan Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan'ın kızı Sena Karahan ile Suat Aköz çifti mutluluklarını tüm Kanal 7 ailesiyle paylaştı.

Çifti, ailesi ve sevenleri yalnız bırakmazken, çok sayıda davetli de mutlu anlarına eşlik etti.

Sena Karahan ile Suat Aköz çifti

Sena Karahan ile Suat Aköz çifti

Düğüne ayrıca Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik ve Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman da katıldı.

Sena Karahan ile Suat Aköz evlendi

Sena Karahan ile Suat Aköz evlendi

Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kıydı.

Sena Karahan ile Suat Aköz çifti görkemli bir düğün töreniyle mutluluğa erişti

Sena Karahan ile Suat Aköz çifti görkemli bir düğün töreniyle mutluluğa erişti

Çiftin nikah şahitliğini ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 24. Dönem Ak Parti Konya Milletvekili Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, 22. Dönem Ak Parti Tokat Milletvekili Gazeteci Resul Tosun ve Gürsoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürsoy yaptı.

Biz de Kanal 7 Medya Grubu olarak çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Esra Erol şoke etti! Müge Anlı'nın nikah davetini geri çevirdi

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol şoke etti! Müge Anlı'nın nikah davetini geri çevirdi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0