Demet Akalın Zonguldaklı hayranlarını şaşırttı! 'Siz dua edin Bodrumlardan geldim'

Önceki gün Zonguldak'ta sahne alan şarkıcı Demet Akalın, konsere geç geldiği için ıslıklanınca hayranlarını şaşırtan açıklamalarda bulundu. "Siz dua edin ben Bodrumlardan geldim" diyen Akalın "Yoksa beni zor görürdünüz. Siz başkanınıza dua edin" şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün "Yaz Konserleri" kapsamında Zonguldak'ta sevenleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 30 bin kişinin kargo alanında buluştuğu konsere geç kalan Akalın, sahneye beyaz bir eşofman takımıyla çıktı. 250 bin liraya anlaştığı konserde hayranlarına seslenen Akalın, "Siz dua edin ben Bodrumlardan geldim. Yoksa beni zor görürdünüz. Siz başkanınıza dua edin" ifadeleriyle herkesi şaşırttı.

Demet Akalın

Demet Akalın

Yoğun ilgi gösterilen konserde sevilen şarkılarını seslendiren Akalın'ın Zonguldaklı hayranlarına söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

Demet Akalın Zonguldak konseri

Demet Akalın Zonguldak konseri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti! Erkan Petekkaya'dan videolu açıklama

Emre Yetim çekirdek yediği için kız arkadaşından şiddet gördü! 'Midemi bulandırıyorsun'

İLİŞKİLİ HABER

Emre Yetim çekirdek yediği için kız arkadaşından şiddet gördü! 'Midemi bulandırıyorsun'

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0