Emre Yetim çekirdek yediği için kız arkadaşından şiddet gördü! 'Midemi bulandırıyorsun'

26 Mayıs tarihinde kız arkadaşı Naz Ş. tarafından çekirdek yediği için darp edildiği iddia edilen oyuncu Emre Yetim, yaşanan olayın ardından sessizliğini bozdu.

Ünlü oyuncu Emre Yetim'in 26 Mayıs tarihinde kız arkadaşı tarafından 'çekirdek' yediği için darp edildiği iddia edildi. İddialara göre kız arkadaşı Naz Ş.'nin Beşiktaş'taki evinde kız arkadaşı ve annesiyle birlikte yemek yiyen Yetim, hayatının şokunu yaşadı.

 Emre Yetim

Emre Yetim

Yemek sonrası masada çekirdek yemeye başlayan ünlü oyuncuya sinirlenen Naz Ş. bir anda sinirlenerek "Yeme, midemi bulandırıyorsun" dedi. Bunun üzerine tartışmaya başlayan çiftin arasındaki gerilim artınca Naz Ş. oyuncunun yüzünü tırnakladı, tokatladı ve tekmeler atarak darp etmeye başladı.

 Emre Yetim kız arkadaşı Naz Ş. tarafından darp edildi

Emre Yetim kız arkadaşı Naz Ş. tarafından darp edildi

Genç kızın annesi olanları duyunca kavgayı ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Apartmandaki komşuların kapıya gelmesiyle evden kaçan Naz Ş.'nin davranışı karşısında şoke olan Yetim hemen polisi aradı. Hastaneye giden oyuncu darp raporu alarak şikayetçi oldu. 

Emre Yetim kız arkadaşı tarafından şiddete uğradı

Emre Yetim kız arkadaşı tarafından şiddete uğradı

"ANNESİ DE ORADA OLAYIN ŞAHİDİ OLDU"

Olayın ardından ilk kez konuşan ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Söz konusu olan kişi, bir arkadaşım. Onun evindeki bir aile yemeğinde bir tatsızlık oldu. Daha sonra bu olay savcılık şikayetine de neden oldu. Çok fazla olayın detayını anlatmak istemiyorum. Orada bir küçük tartışmanın büyümesi üzerine böyle bir istenmeyen olay cereyan etti. Çok detaylandırılacak bir şey değil. Bir ağız dalaşının, yanlış anlaşılmanın aslında tezahürü. Çok da böyle büyütülecek bir durum yoktu. Zaten kişinin ailesi, annesi de orada olayın şahidi oldu. O da sağ olsun yardımcı oldu. Daha sonra o olay üzerinde bir uzlaşmaya varıldı ve aslında şu anda zaten böyle bir soruşturma ya da şikayetin devamı söz konusu değil. Şikayet geri çekilmiş durumda. Dolayısıyla bir kovuşturma yer olmadığına dair karar bekleniyor"

Emre Yetimden çekirdek olayına dair ilk açıklama

Emre Yetimden çekirdek olayına dair ilk açıklama

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bahadır Yenişehirlioğlu Fransa'da bile o lezzeti aradı!

Demet Akalın Zonguldaklı hayranlarını şaşırttı! 'Siz dua edin Bodrumlardan geldim'

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın Zonguldaklı hayranlarını şaşırttı! 'Siz dua edin Bodrumlardan geldim'

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0