Cüneyt Arkın'ın Türk halkı için söylediği son sözler duygulandırdı!

Önceki akşam hayata gözlerini kapatan Cüneyt Arkın'la ilgili akıllarda verdiği son röportajı kaldı. Usta oyuncu röportajında son sözleri Türk halkına olan sevgisi üzerine oldu.

Magazin dünyasına damga vuran Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. 85 yaşında hayata veda eden Arkın'ın Sabah Gazetesi'ne verdiği son röportajda Türk gençlerine öğütlerde bulundu. 

cüneyt arkın

cüneyt arkın

Arkın, mesleki hayatı boyunca yaşadığı gururu bu sözlerle açıkladı:

"Cüneyt Arkın, halkın gözünde bir kahramandır. Bu hoşuma gidiyor çünkü halkla aynı duyguları yaşıyor oluyorsun. Türk halkı müthiş bir halk. İnsanın içini temizler, adamı adam eder. Öyle bir halkla aynı duyguları paylaşmak bana keyif veriyor."

cüneyt arkın vefat etti

cüneyt arkın vefat etti

Son yıllarda ünlülük kavramının değiştiğini söyleyen Arkın, özellikle gençlerin sosyal medya üzerinde ünlü olmak için çabalamalarının doğru olmadığını "Günümüzde insanlar ünlü olmak için çabalıyor ama bu geçici oluyor. Şöhreti yaşayan insanlar birkaç yıl sonra unutulup gidiyor. Şöhrette kalıcılığı yakalayabilmek için siz ne önerirsiniz? İnsanlar bir dönem şöhret olmak için Survivor'a gitti. Türk halkı aslında garip bir halk. Büyükşehirlerde çok çabuk kişiliğini, geleneğini, o yaşama biçimini kaybediyor. Çok hızlı yaşıyor. Çok çabuk aşık olup çok çabuk ayrılıyor. Bütün değerlerin altüst olduğu şaşkınlık veren bazı insanlar çıkıyor sosyal medyada. Bunu meslek edinen kadınlar gördüm. Saçıyla, kıyafetiyle dikkat çekiyorlar. Ama Türk halkının bir özelliği vardır. Kendisine kötü davrananı reddeder, ilgisini keser. Yenisi gelince hemen ona güvenir" şeklinde yorumladı. 

cüneyt arkın vefat etti

cüneyt arkın vefat etti

Son olarak yer aldığı Kuruluş Osman dizisi hakkında ise gururlandıran bu açıklamayı yaptı:

"O set, o setin insanları, yönetmeni, senaristi, patronu başka bir dünya. Son derece inançlılar. Güzelliklerin farkındalar, o güzellikleri paylaşıyorlar. Hayata bakışları ve onu ifade edişleri de çok farklı. Yeni bir atmosfer, yeni bir dünya gördüm, kazandım orada. O hâlleri huzur veriyor insanlara."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ünlü oyuncu Ben Affeck 10 yaşındaki oğluna araba sürdürdü! Lüks arabayı çarptı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Ben Affeck 10 yaşındaki oğluna araba sürdürdü! Lüks arabayı çarptı
Bülent Ortaçgil 50. yılını sahnede kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Ortaçgil 50. yılını sahnede kutladı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0