Bülent Ortaçgil 50. yılını sahnede kutladı!

Söz yazarı ve besteci Bülent Ortaçgil, 50'nci sanat yılını sanatçı dostlarıyla birlikte Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser vererek kutladı. Kariyerinde Türk müziğine sayısız eserler kazandıran sanatçı Ortaçgil, "60’ıncı yılda görüşmek üzere" diyerek konseri sonlandırdı.

'Şehir Ozanı' olarak anılan 72 yaşındaki usta müzisyen Bülent Ortaçgil 50'nci sanat yılını sahnede kutladı. Ortaçgil, sanatçı dostlarıyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda 5. bin kişiye konser verdi. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, ağırladığı misafirleriyle birlikte 50 yıllık bir sanat hayatını kapsayan konsere şahitlik etti.

Ünlü sanatçı müzik yolcuğuna 1974 yılında 'Benimle Oynar mısın' adlı şarkısıyla başladı. Ortaçgil, Ada Müzik’ten çıkardığı yeni albümü 'ElliBuçuk' ile şarkılarını söylemeye devam ediyor.

Bülent Ortaçgil 50. sanat yılını kutladı

Bülent Ortaçgil 50. sanat yılını kutladı

"60'NCI YILDA GÖRÜŞMEK ÜZERE"

Ortaçgil'in yanında sahneye çıkan tüm sanatçıların ortak özellikleri müzikal ya da kişisel yaşantılarında usta sanatçı ile yollarının kesişmeleriydi.

Öte yandan Ortaçgil'in arkasında izleyici karşısına çıkan seslerin, ünlü söz yazarı ve bestecinin imzasını taşıyan şarkılarına kendi yorumlarını katmaları herkese duygusal anlar yaşandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Usta oyuncu Cüneyt Arkın İdlib şehitlerine ağladı!

Cüneyt Arkın'ın Türk halkı için söylediği son sözler duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Cüneyt Arkın'ın Türk halkı için söylediği son sözler duygulandırdı!

BİR YORUM YAPIN 0