İkinci bebeğini bekleyen Fahriye Evcen'den yıldönümü pozu! Sosyal medyada olay oldu

Geçtiğimiz günlerde İkinci bebeğine hamile olduğu haberleriyle magazin gündemine bomba gibi oturan Fahriye Evcen bu defa evlilik yıldönümünde verdiği pozla olay oldu. Burak Özçivit ile evlilik yıldönümlerine özel verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Çalıkuşu dizisinin setinde başlayan aşklarını 2017 yılında evlilikle taçlandıran ve 2019'da oğulları Karan'ın doğumuyla mutluluklarını ikiye katlayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, şimdilerde ikinci bebeklerinin heyecanını yaşıyor. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit 5.yıldönümünü kutladı. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Fahriye Evcen Burak Özçivit çiftinin ikinci çocuk heyecanı! Fahriye EvcenİLİŞKİLİ HABERFahriye Evcen Burak Özçivit çiftinin ikinci çocuk heyecanı! Fahriye Evcen'den bebek açıklaması

YILDÖNÜMÜ POZU

2,5 aylık hamile olan Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit mutlu giden evliliklerinin 5.yıldönümünü kutladı.  5. yıldönümünü verdikleri bu pozu sevenleriyle paylaştı. İşte o kare...

Fahriye Evden

Fahriye Evden

Aşkları gözlerinden okunan çiftin bu karesi birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeni yağmuruna tutuldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Alişan'ın çocukları Burak ve Eliz'in tatlılıkları sosyal medyayı salladı

 

Prens William öfkeden deliye döndü: Çirkinsin iğrençsin... Bu ne cüret!

İLİŞKİLİ HABER

Prens William öfkeden deliye döndü: Çirkinsin iğrençsin... Bu ne cüret!
Ukraynalı şarkıcı Jamala Antalya'yı gözyaşına boğdu! Çocuklar için sahne aldı

İLİŞKİLİ HABER

Ukraynalı şarkıcı Jamala Antalya'yı gözyaşına boğdu! Çocuklar için sahne aldı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0