İngiliz gazeteci Deborah James hayatını kaybetti!

İngiltere'de yaptığı podcast yayınlarıyla tanınan gazeteci 2016 yılından beri yakalandığı bağırsak kanseriyle hayat mücadelesi veriyordu. 40 yaşındaki ünlü isim hayata veda etti.

'You, Me And The Big C' adlı BBC Podcast yayınlarıyla ismini duyuran İngiliz gazeteci Deborah James bir süredir tedavisini gördüğü bağırsak kanserine yenik düştü. James, daha önce yaptığı bir konuşmadı, "Keyif almaya değer bir yaşam bulun, risk alın, derinden sevin, pişman olmayın ve daima 'asi' bir umudunuz olsun!" demişti.

Deborah James

Deborah James

ANNE VE BABASININ EVİNDE HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Geçtiğimiz ay hastalığına dair artık tıbbi olarak yapılacak bir şeyin olmadığını ve tedavisine evde devam edeceğini söyleyen ünlü isim önceki gün anne ve babasının evinde son nefesini verdi.

Ayak parmağı kesilen spiker Korcan KararİLİŞKİLİ HABERAyak parmağı kesilen spiker Korcan Karar'dan çarpıcı ifadeler! "Parmağım simsiyah oldu"

Deborah James'in ölüm haberini ailesi, sosyal medyadan duyurdu. James'in olağanüstü bir eş, kız çocuğu, anne ve kız kardeş olduğu belirtilirken yapılan açıklamada, sunucunun son nefesinde bütün ailesinin yanında olduğu bilgisi yer verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e 15 milyon TL'lik doğum hediyesi

İsmail Demirci ve Hande Soral Ali bebeğin 1. ayını kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Demirci ve Hande Soral Ali bebeğin 1. ayını kutladı!
Arda Turan hakkında mahkeme kararını verdi! Taciz ettiği iddia edilmişti

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan hakkında mahkeme kararını verdi! Taciz ettiği iddia edilmişti

BİR YORUM YAPIN 0