Arda Turan hakkında mahkeme kararını verdi! Taciz ettiği iddia edilmişti

Geçtiğimiz yıllarda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’e tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada mahkeme kararını verdi. Turan'ın yeniden yargılandığı davada ikinci kez beraat kararı verildi.

Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay Şahin’in eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiasıyla yeniden yargılandığı davada karar açıklandı. Yapılan ilk yargılamada da Turan'ın beraatine karar verilmiş istinaf mahkemesi dinlenmeyen tanıkların dinlenmesi için davanın yeninden görülmesine hükmetmişti.

arda turan beraat etti

arda turan beraat etti

ARDA TURAN'A İKİNCİ KEZ BERAAT KARARI VERİLDİ

Futbolcu Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada beraatine yönelik hükmün istinaf mahkemesince bozulmasının ardından yeniden yargılandığı davada ikinci kez beraat kararı verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin babasıyla olan diyaloğu güldürdü

İngiliz gazeteci Deborah James hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

İngiliz gazeteci Deborah James hayatını kaybetti!
Ukraynalı şarkıcı Jamala Antalya'yı gözyaşına boğdu! Çocuklar için sahne aldı

İLİŞKİLİ HABER

Ukraynalı şarkıcı Jamala Antalya'yı gözyaşına boğdu! Çocuklar için sahne aldı
Ceyda Ateş aşka geldi! Eşi Buğra Toplusoy'a övgü yağdırdı

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Ateş aşka geldi! Eşi Buğra Toplusoy'a övgü yağdırdı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Yaşar Gürbüz 1 yıl önce

Hadi taciz olmamış beraat etmiş diyelim hastanede tabanca ile ateş açıp silah göstermesi ne oldu o da iyi hal indirimi herhalde.

Edarümeysa 1 yıl önce

Utanmaz terbiyesiz mahkeme ceza veremedi ancak vatandaş biliyor ne olduğunu ne halt yediğini yazıklar olsun senin gibi arsızlara

Hakan 1 yıl önce

Taciz edildiğini iddia eden kadın taciz edilmediyse kadının hapse atılması gerekmez mi.