Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya'nın annesine canlı yayında sert tepki!

Survivor yarışmasında 6 aydır yapılan mücadelenin dün akşam sonuna gelindi. Survivor All Star'ın yarı finalinde elenen Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım üzerine Acun Ilıcalı canlı yayında sert tepkiler verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Survivor 2021 ve 2022 sezonlarında yer alan Batuhan Karacakaya Survivor All Star'ı üçüncü olarak tamamladı. Oğlunun elenmesiyle sinirlenen Gülhayat Karacakaya, sosyal medya hesabından tepki göstererek oğlunun hakkının yendiğini söyledi. Anne Karacakaya'nın sözlerine Acun Ilıcalı'dan tepki gecikmedi.

GÜLHAYAT KARACAKAYA: OĞLUMUN HAKKINI YİYENLER HAKLARINDA BOĞULSUN

Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak" dedi.

ACUN ILICALI: OĞLU ŞAMPİYON OLMADIĞI ZAMAN İHALE BİZE KALIYOR

TURABİ'DEN DESTEK MESAJI!

Survivor'un eski şampiyonu Turabi de Acun Ilıcalı'yı korudu. Turabi bir paylaşım yaparak bu tarz iddialara nokta koydu.Turbo Turabi açıklamasıda "Acun abiyle çok kavga ederdim. Birbirimize çok girmişliğimiz vardır ama asla kimsenin hakkını yemez" dedi.

Mehmet Ali Erbil ile doktor kardeşi birbirine girdi! İsyan etmesin...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil ile doktor kardeşi birbirine girdi! İsyan etmesin...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

baba 1 yıl önce

bece nisa hek ıtmedi buj bir pue rojedi

Hakan 1 yıl önce

Siz kendi min UMRUNDASINKİ millet ne derdinde siz ne derdinde siniz

Adıyamanlı 1 yıl önce

Zaten acun nisa yı şampiyon yapacaktı yaptı

Aycal 1 yıl önce

Ailece narsistler

Abbas kamil 1 yıl önce

Hiç haketmeyen biri kazandı yazık oldu Batuhana nagihana hikmete anıla yazıklar olsun acun sana sevmesemde Batuhan hakket işti bu SMS saçmalığına bir son verin artık çeyrek yarı final ve finalde SMS olmamalı oyunları kazanan 1.olmalı

Yorumların Tümünü Okuyun