Mehmet Ali Erbil ile doktor kardeşi birbirine girdi! İsyan etmesin...

Şovmen Mehmet Ali Erbil özel bir hastaneye giderek 1300 TL'ye sırtındaki sivilceyi aldırınca 'resmen hırsızlık' deyip tepki göstermişti. Ünlü şovmenin isyanına doktor kardeşi Yeşim Erbil canlı yayında kızarak cevap verdi.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Mehmet Ali Erbil, hastaneye giderek sırtındaki yağ bezesini gösterdi. Hastane çıkışında 1300 TL'lik faturayı görünce tepki gösterdi. Erbil'in bu çıkışına doktor kardeşinden yanıt gecikmedi. 

Özel hastanede ödediği fatura sonrası konuşan Erbil, "Hastaneye gitmişken sırtımdaki yağ bezesine benzeyen sivilceyi gösterdim. 2 dakika muayene oldum ve enfeksiyon kaptığını söyledi. Sonra sekreter ödemenin 1300 TL olduğunu söyledi. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin. Kız kardeşim profesör ve randevuları dolu. Kardeşim durumu iyi olmayan köyden gelen hastalarının verdiği bir tavuk karşılığında 20 bin TL'lik ameliyatı yapıyor. Bunlar da 1300 TL'yi alarak sanki zengin olacaklar. Sağlık Bakanımız dünyada olmayacak reformlar yaptı. Allah beni devlet hastanesine düşürseydi bunların hiçbiri başıma gelmezdi. Özel hastaneler hırsız" diyerek veryansın etti.

Mehmet Ali ErbilİLİŞKİLİ HABERMehmet Ali Erbil'in sivilcesi için ödediği rakam şoke etti!

DOKTOR KARDEŞİNDEN TEPKİ GELDİ!

Sosyal medya hesabından takipçilerinde gelen soruları yanıtlayan Prof. Dr. Yeşim Erbil, abisinin hastane isyanıyla ilgili bir soruyu da yanıtladı. Erbil, bir takipçisinin "Ağabeyinizin '2 dakikalık muayene için 1300 TL verdim' isyanı hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine "Muayene ücretleri bu civarda. İsyan edilecek bir durum yok. İki dakikada tanı konuluyorsa bile bu 10-30 senelik birikimdir" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya'nın annesine canlı yayında sert tepki!

Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya'nın annesine canlı yayında sert tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya'nın annesine canlı yayında sert tepki!
Burcu Özberk üniversiteden mezun oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk üniversiteden mezun oldu!
Ufuk Özkan tanınmaz halde! Tam 17 kilo verdi...

İLİŞKİLİ HABER

Ufuk Özkan tanınmaz halde! Tam 17 kilo verdi...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Molla Kasım 1 yıl önce

Doktorlar kusura bakmasın. Bir çok meslek sahibi o kadar okuyor. Fakat bu kadar para kazanmıyor. Nedeni şu bilgisayar , otomobil vb tamir edersiniz, bazen 1 gün harcarsınız o kadar para kazanamazsınız. Çünkü maldır ve bir değeri vardır. Fakat canın değeri paha biçilemez. Doktor konumu itibari ile paha biçilemeyecek can üzerinden , derki 2 dk emeğin karşığı 1300 ameliyat karşılığı 100.000 sıkıysa ödeme , canından olacaksın. Ama bilgisayar yada otomobil isterse yansın. O yüzden bir çok meslek sahibi , doktorlar kadar okudukları ve daha fazla çalıştıkları halde doktorlardan fazla kazanamaz. Böyle fahiş yüksek para kazanan doktorların istedikleri paralar haksız kazançtır.