Teoman'dan kazancıyla ilgili çarpıcı açıklama: "O parayı alsam çalışmazdım"

Önceki gün Cihangir'de kameralara takılan ünlü şarkıcı Teoman, hakkında reklamdan alacağı ücret hakkında çıkan dedikodulara yanıt verdi. Başarılı rock müziğin ismi "Öyle bir para alsaydım çalışmazdım" açıklamasında bulundu.

Yaz sezonunun açılmasıyla tam gazla devam eden konserler silsilesinde bulunan Teoman, artık kazancını kızı için yatırım yaptığı belirtmiş ve ona ev alabilmek için birikim yaptığı belirtmişti. 

teoman

teoman

"RAP YAPMAYABİLİRİM"

Daha önce yine Cihangir'de verdiği röportajla gündeme oturan ünlü şarkıcı Teoman, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlamaktan çekinmemişti ve rapçi Çakal'la paylaşılan fotoğrafının üzerine "Düet mi geliyor?" sorusu sorulunca Teoman "Ben gençleri seviyorum, onlarla bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor. Fakat ben Rap yapmayabilirim." açıklamasında bulunmuştu.

TeomanİLİŞKİLİ HABERTeoman'dan servet değerinde anlaşma! Ünlü markanın reklam yüzü olacak

teoman

teoman

"BÖYLE BÜYÜK PARA ALSAYDIM..."

Geçtiğimiz günlerde bir gözlük ve saat markası ile anlaştığı ortaya çıkan Teoman için reklam anlaşmasını 17 milyon TL'ye imzaladığı yayılmıştı. Cihangir'de basın mensuplarının yönelttiği bu duruma karşılık "Böyle büyük bir para alsaydım çalışmama gerek kalmazdı" ifadelerini kullanarak yoluna devam etti. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ufuk Özkan verdiği kilolarla bambaşka biri oldu!

Amber Heard'ün başı yine belada! Avustralya hukuku peşine düştü

İLİŞKİLİ HABER

Amber Heard'ün başı yine belada! Avustralya hukuku peşine düştü

BİR YORUM YAPIN 0