Amber Heard'ün başı yine belada! Avustralya hukuku peşine düştü

Avustralya Tarım Su ve çevre Bakanlığı'ndan bir sözcü, 2015'te Depp'le evliyken eşinin çekimlerinin olduğu Avustralya'ya gelen Heard'in iki köpeğini yasa dışı olarak getirdiği için yasal suç işlediğini belirtirken, soruşturmanın hala devam ettiğinin haberini de verdi.

11 yıl önce büyük bir aşkla birbirlerine bakan ünlü çift evliliklerini devam ettirmişti. Ünlü Hollywood aktörü Johnny Depp , kendisinden 23 yaş küçük olan meslektaşı Amber Heard için geçtiğimiz aylarda uzun süren mahkeme sonrasına boşanmayı başarmış ve tazminat davasını da kazanmıştı. ünlü oyuncu Amber her taraftan beklenmedik darbeler almaya devam ediyor.

amber heard

amber heard

ANLAŞMASI DA İPTAL EDİLMİŞTİ

Oyuncu Amber'ın karalamalarına rağmen jürinin oyuyla aklanan Depp, dünya üzerinde büyük ses ve destek toplamıştı. Ardından Amber'ın Aquaman'le olan anlaşması fes edilmiş ve kadrodan çıkartıldığı açıklanmıştı.

Amber Heard eski kocası Johnny DeppİLİŞKİLİ HABERAmber Heard eski kocası Johnny Depp'e 10 milyon dolarlık tazminatı ödemek için iş arayışında!

amber heard ve köpeği

amber heard ve köpeği

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Tüm bunlarla birlikte kaybeden Amber Heard'ın Johnny Depp'i aldattığı görüntüleri ortaya çıkarken, bir taraftan darba almaay devam eden Heard için henüz bir son gelmiş değil. Bu sefer yasal sürece bir tanesi daha eklendi. Heard, 2015 yılında Depp ile Queensland'e gelişinde yapılan mahkeme işlemleriyle ilgili olarak 'devam eden' bir 'yalancı tanıklık' soruşturmasının konusu oldu.  

Johnny DeppİLİŞKİLİ HABERJohnny Depp'in intikamını hayranları aldı! Amber Heard'e Aquaman 2 darbesi

amber heard ve köpeği

amber heard ve köpeği

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

2016 yılında bu hareketlerinden pişman olduklarını belirten Depp ve Heard, özür dilemişti. Herkes konunun kapandığını düşünse de Avustralya'nın katı yasalarını çiğneyen Heard, o yılın temmuz ayında iki tane yasa dışı köpeği ülkeye sokmakla suçlandı. Soruşturması devam eden Heard için iki film bekleniyor. Gelmediği takdirde hiç bir tazminatı ödeyemeyeceği ortaya çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ufuk Özkan verdiği kilolarla bambaşka biri oldu!

Ceza'dan şaşırtan Sagopa Kajmer cevabı: Aramızda savaş yok!

İLİŞKİLİ HABER

Ceza'dan şaşırtan Sagopa Kajmer cevabı: Aramızda savaş yok!
Teoman'dan kazancıyla ilgili çarpıcı açıklama: "O parayı alsam çalışmazdım"

İLİŞKİLİ HABER

Teoman'dan kazancıyla ilgili çarpıcı açıklama: "O parayı alsam çalışmazdım"

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0