Ceza'dan şaşırtan Sagopa Kajmer cevabı: Aramızda savaş yok!

Türkiye rap tarihindeki en çok merak edilen kavgada buzlar tamamen eridi. Ceza ve Sagopa Kajmer arasındaki atışmalar yerini destek sözcüklerine bıraktı. Son olarak 20 yıl önce çıkardıkları albümü karşılıklı kutlayan rapçilerin bu hareketi hayranlarını sevindirdi. Merak edilen konuyla ilgili ilk açıklama ise Ceza'dan geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2002 yılında sokak gösterisiyle isimlerini duyuran ve kısa sürede başarılı işlere imza atan Ceza ve Sagopa Kajmer ikilisi kısa sürede büyük bir kavga ile yollarını ayırdı. Kajmer'in iddialarına göre; Ceza, grup dışında hem yeni parçalar çıkarıyor hem de bu yeni parçalardaki alt müziklerde kendisine ait ritimleri kullandı.

Türkiye rap tarihinin en büyük kavgası alevlendi! Sagopa Kajmer CezaİLİŞKİLİ HABERTürkiye rap tarihinin en büyük kavgası alevlendi! Sagopa Kajmer Ceza'ya diss attı

ceza

ceza

Bu da tamamen aralarının bozulmasına yol açtı. Ancak tamamen bitiş ise Ceza'nın yer aldığı reklam oldu. İkili o günden bu yana şarkılarında karşılıklı diss atmaya başladı. Ta ki Ceza'nın babası vefat edene kadar.

sagopa kajmer

sagopa kajmer

O gün Sagopa Kajmer, Ceza'ya taziye dileklerini sosyal medyadan verdi. Ceza'nın buna karşılık vermesinden sonra hayranları ikilinin yeniden bir araya geleceğini düşündü. Ancak sonuç öyle olmadı.

sagopa kajmer

sagopa kajmer

Geçtiğimiz günlerde 2002 yılında ortak çıkardıkları albümün yıl dönümünü paylaşan Ceza'nın gönderisini kendi sayfasında paylaşan Sagopa'nın bu hamlesi hayranlarını ikinci bir heyecana sürüklerken Ceza'dan olayla ilgili ilk açıklama geldi. Ceza'nın konuşmaları herkesi şaşırttı:

İŞTE O AÇIKLAMA:

Bacon'un eseri rekor fiyata satıldı! 40 yıl boyunca halktan gizlenmişti

İLİŞKİLİ HABER

Bacon'un eseri rekor fiyata satıldı! 40 yıl boyunca halktan gizlenmişti
Amber Heard'ün başı yine belada! Avustralya hukuku peşine düştü

İLİŞKİLİ HABER

Amber Heard'ün başı yine belada! Avustralya hukuku peşine düştü

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

İşte öyle 1 yıl önce

Hiç kimseyi ırgaladığını sanmıyorum. ))))))))))