Fahriye Evcen'in şöhret yolunda Oya Aydoğan detayı!

2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile dünyaevine giren Fahriye Evcen'in şöhret yolundaki bilinmeyenleri ortaya çıktı. Güzel oyuncunun hayatıyla ilgili bilinmeyenlerinde Oya Aydoğan detayı dikkat çekti. İşte tüm ayrıntılar...

'Çalıkuşu', 'Yaprak Dökümü', 'Aşk Sana Benzer' gibi başarılı yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Fahriye Evcen şimdilerde, TRT 1 ekranlarında Mayıs ayında sezon finaline giden Alparaslan: Büyük Selçuklu dizisinde başrolü üstleniyor. Hem güzelliğiyle hem de projelerdeki performansıyla dillerden düşmeyen Evcen'in, oyunculuk kariyeriyle ilgili hikayesi duyanlara hüzünlü bir şaşkınlık yaşattı.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen, yıllar önce seyirci olarak katıldığı Oy Aydoğan'ın programda keşfedilmesiyle şöhret yolunda tanınmaya başlandı. Evcen'in sektördeki başarısında büyük katkısı olan Aydoğan 2016 yılında aort damarının yırtılmasıyla tüm sevenlerine veda etmişti.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

ALMANYA'DAYKEN TEKLİF ÜSTÜNE TEKLİF ALMIŞ

Almanya doğumlu olan Fahriye Evcen'in, Aydoğan'ın sunuculuğunu yaptığı programa katılmasının ardından tanıştığı yapımcı İbrahim Mertoğlu'ndan teklif üstüne teklif aldığı öğrenildi.

İkinci bebeğini bekleyen Fahriye EvcenİLİŞKİLİ HABERİkinci bebeğini bekleyen Fahriye Evcen'den yıldönümü pozu! Sosyal medyada olay oldu

Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde okuduğu sırada ilk dizi teklifini kabul eden Evcen, annesiyle Türkiye'ye gelerek kariyerinin ilk adımlarını atmış oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Serdar Ortaç'tan müzik yasağını eleştirenlere jet yanıt: Baş kaldırmaya gerek yok!

Feyyaz Yiğit'te sosyal medyadan hakaret eden Zafer Algöz çark etti!

İLİŞKİLİ HABER

Feyyaz Yiğit'te sosyal medyadan hakaret eden Zafer Algöz çark etti!

BİR YORUM YAPIN 0