Seren Serengil zayıflığı yüzünden ölümden dönmüştü! Vasiyet videoları çekmiş

Ünlü sunucu Seren Serengil, son yıllarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla başa çıkmaya çalışıyordu. Zayıflama uğruna girdiği ameliyatlarla zor zamanlar geçiren Serengil, o zamanlarda hastaneye kaldırıldığında öleceğini düşünüp vasiyet videoları çektiğini itiraf etti.

Ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, zayıflama uğruna bıçak altına yatıp ameliyat olmuştu. Geçirdiği yanlış ameliyat sonrası 43 kiloya düşen ünlü sunucu adeta ölüm kalım savaşı vermişti. Dumping sendromuna yakalanan ve organları iflas etmenin eşiğinden dönen Seren Serengil, hızla toparlandı.

seren serengil kilolu hali

seren serengil kilolu hali

HER ŞEY GENÇ KALMAK UĞRUNA

Mide küçültme ameliyatıyla çok kilo veren Serengil, genç kalmak uğruna yaşını kabul etmeden, kendini olduğu gibi benimseyemeyen insanlar arasında yer alıyor. En son yeni doğmuş bebeklerin sünnet derisinden yüzüne enjekte edildiğine dair olayla gündeme oturmuştu. Bunca yaptığı ameliyat ve estetik sonucu ölümün kıyısına gelmesine rağmen en büyük hatasının evlilikleri olduğunu söyleyen Serengil, hiçbir şey için pişmanlık duymadığını ifade etti.

Seren Serengil sosyal medyayı ikiye böldü! Yeni doğmuş bebeğin sünnet derisiyle...İLİŞKİLİ HABERSeren Serengil sosyal medyayı ikiye böldü! Yeni doğmuş bebeğin sünnet derisiyle...

seren serengil

seren serengil

"PİŞMAN DEĞİLİM AMA PİŞMANIM" 

51 yaşındaki Serengil "Pişman değilim ama evliliklerim olmasaydı iyi olurdu. Kimse için kötü bir şey söyleyemem; onlar benim için, ben de onlar için doğru insan değildim. O yüzden olmadı" açıklamasında bulundu. Sürekli baba sevgisini doldurmaya çalıştığını ifade eden Serengil, bu sebeple bu pişmanlıkları barındırdığını itiraf etti.

seren serengil zayıf hali

seren serengil zayıf hali

"GÖZÜM KÖPEKLERİM İÇİN ARKADA KALACAKTI"

Zayıflamak için girdiği ameliyat sonrası ölümle yaşamak arasında gelgitli bir durum halinde olan Serengil "Ne annemi düşündüm ne başka şeyi. Tohma'yı arkamdan üzüleceği için düşündüm ama onun bir ailesi var, alışacaktı. Ama gözüm köpeklerim için arkada kalacaktı. Noy Noy ben olmayınca elbise dolabına saklanıyor, yemiyor, içmiyor. Ölürdü herhalde." ifadelerini kullandı.

seren serengil hastane

seren serengil hastane

"VASİYET VİDEOLARI ÇEKMİŞTİM"

Ardından "Arkadaşlarıma vasiyet videoları çektim. Ölüme gidecek kadar hayatımı tehlikeye atmaya değer miydi? Çok düşündüm. Şimdi umurumda değil, bak pizzaları yiyorum. Çünkü hayat o kadar kısa ki. Yemek yiyor, yarım saat sonra fenalaşmaya başlıyorum. Eskiden kendimi yere atıyor, kusuyordum." açıklamasında bulundu. Şuan vücuduyla barışık olduğunu ifade eden Serengil hale estetik merkezilerine gittiği görüntüleri de sosyal medyada dolanmaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Zehra ve Tarık anlaştı! Ah Nerede 2. bölüm fragmanı

Hollywood oyuncusu Joe Turkel hayata gözlerini yumdu! Sevenleri yasa boğuldu

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood oyuncusu Joe Turkel hayata gözlerini yumdu! Sevenleri yasa boğuldu
Destan'ın Mei Jin'i Esra Kılıç'ı şaşırtan öneriler! Menajerinin ilginç isteklerini anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Destan'ın Mei Jin'i Esra Kılıç'ı şaşırtan öneriler! Menajerinin ilginç isteklerini anlattı

BİR YORUM YAPIN 2

abdullah ünal 1 yıl önce

sıkıştıkları zaman dua isterler

molla kasım 1 yıl önce

Allah akıl fikir versin kendisine. O da kurtulsun biz de kurtulalım haberlerini okumaktan.