Kate Middleton ve Prens William'dan Kraliyet Ailesine ekonomik darbe! En pahalı unvanıyla...

Geçtiğimiz aylarda Karayip gezisine çıkan Prens William ve eşi Kate Middleton'ın seyahat giderleriyle Kraliyet Ailesinin en pahalı gezisini gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Ekonomik açıdan zor günler geçiren Kraliyet Ailesinin 226 bin 283 sterlini (yaklaşık 4 milyon 600 bin TL) değerindeki gezisi İngiliz basınında yankı uyandırdı.

Son dönemlerde yaptıkları harcamalarla gündeme gelen İngiliz Kraliyet Ailesi, giderlerindeki yüzde 17 artış nedeniyle yakın takibe alınmıştı. "Kemer sıkma" dönemine giren Kraliyet Ailesi'nde Prens William ve eşi Kate Middleton'ın tartışmalı Karayipler Turu büyük yankı uyandırdı. Perşembe günü yayımlanan 2021 ve 2022 kraliyet hesaplarına göre, Dük ve Düşesin Karayipler Turu, Birleşik Krallık (BK) vergi mükelleflerine 226 bin sterlinden (yaklaşık 4 milyon 550 bin TL) fazlaya mal oldu.

Kraliçe II. Elizabeth için kemer sıkma dönemi! Kraliyet ailesinde paralar suyunu çekiyorİLİŞKİLİ HABERKraliçe II. Elizabeth için kemer sıkma dönemi! Kraliyet ailesinde paralar suyunu çekiyor

Prens William ve eşi Kate Middleton

Prens William ve eşi Kate Middleton

Toplam seyahat faturası 4 milyon 500 bin sterline (yaklaşık 91 milyon 150 bin TL) ulaşan Kraliyet Ailesinin seyahat faturası büyük ölçüde tecrit kısıtlamalarının kaldırılmasıyla yıllık bazda 1 milyon 300 bin sterlin (yaklaşık 26 milyon 350 bin TL) artış gösterdi.

Prens William ve eşi Kate Middleton Karayipler Turundaki harcamalarıyla gündemde

Prens William ve eşi Kate Middleton Karayipler Turundaki harcamalarıyla gündemde

Prens William ve Kate Middleton çiftinin mart ayında Belize, Jamaika ve Bahamalar'a özel jetle yaptıkları gezi, çalışanlarında maliyeti dahil olmak üzere 226 bin 283 sterlini (yaklaşık 4 milyon 600 bin TL) tuttu. En pahalı Kraliyet gezisini gerçekleştiren çifte Kraliçe'nin tepkisi merak konusu.

Prens William, eşi Kate Middleton ve Kraliçe II. Elizabeth

Prens William, eşi Kate Middleton ve Kraliçe II. Elizabeth

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kemal Sunal 'Kemal Sunal taklidi' yapıyor!

Büşra Ayaydın'ı üzen haber! Ablası Kübra Karasu için dua istedi...

İLİŞKİLİ HABER

Büşra Ayaydın'ı üzen haber! Ablası Kübra Karasu için dua istedi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Muro 1 yıl önce

Saddamin altınları ne oldu onuda mı yemişler bir saçma elbiseye dünyanın parası verilmez fakir olmak nasıl anlasınlar