Sibel Can sevenlerini üzdü! Konserini iptal etti

Ünlü sanatçı Sibel Can, önceki gün Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda vereceği konseri sağlık sorunları nedeniyle ertelemek zorunda kaldı. Can ile buluşmayı sabırsızlıkla bekleyen hayranları konserin iptal olduğu haberini duyunca hayal kırıklığına uğradı.

Kanal D ekranlarındaki 'Şarkılar Bizi Söyler' adlı programın Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun ile sunuculuğunu yapan 51 yaşındaki ünlü sanatçı Sibel Can, önceki gün Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserini ertelemek zorunda kaldı. Hayranlarıyla buluşmayı heyecanla bekleyen Can, sosyal medya hesabından konserinin ertelendiğini duyurdu.

Şarkılar Bizi Söyler

Şarkılar Bizi Söyler

SAĞLIK PROBLEMLERİ NEDENİYLE ERTELEDİ

Günler öncesinden biletlerin tükendiği Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'ndaki Sibel Can konseri, ileri bir tarihe ertelendi. Ünlü isim kendi sosyal medya hesabından sebebini şu sözlerle açıkladı:

Ebru Gündeş ve Sibel Can yaz konserlerinde servetlerine servet katacaklar!İLİŞKİLİ HABEREbru Gündeş ve Sibel Can yaz konserlerinde servetlerine servet katacaklar!

"Saygıdeğer Dinleyicilerim, yaşadığım sağlık problemi sebebiyle, bugünkü Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştireceğimiz konserimi çok üzülerek ileri bir tarihe ertelemek durumunda kaldığımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. En kısa zamanda tüm heyecanımla sizlerle buluşmayı bekliyorum. Sizleri çok seviyorum. "

Sibel Can sağlık problemleri nedeniyle konserini iptal etti

Sibel Can sağlık problemleri nedeniyle konserini iptal etti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cüneyt Arkın: Azrail beni unuttu ama bir gün hatırlar!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

zafergülten 1 yıl önce

baya kilolu bir sanatçı,kilo olunca,yemeye içmeye dikkat edilmeyince sağlık problemleri kaçınılmaz oluyor tabii.