Rihanna yine milyarderler listesinin başında!

3 farklı şirketin sahibi olan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, 1,4 milyar dolarlık servetiyle üçüncü kez Amerika'nın en genç kendi servetini oluşturan kadını oldu. Rihanna, listenin başında yer alarak 40 yaş altı tek kadın milyarderi olarak adından söz ettiriyor.

Çocuğunu kucağına almak için gün sayan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, son yıllarda olduğu gibi bu sene de kadın milyarderler listesinde zirve isim oldu. Ünlü şarkıcı, Forbes'un kendi servetini kendi inşa eden en zengin kadınlar listesinin 21. sırasında yer aldı. 32 yaşındaki şarkıcı en genç milyarder olarak dikkatleri üzerine çekti.

Rihanna

Rihanna

LİSTENİN 40 YAŞ ALTI TEK MİLYARDERİ

40 yaş altı tek milyarder kadın olarak seçilen şarkıcı Rihanna, 1,4 milyar dolarlık servetiyle bu yıl da adından çok söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı, hem müzik kariyeriyle hem de Fenty Beauty, Fenty Skin ve Savage X Fenty olmak üzere üç perakende şirketiyle zirvede tutunacak bir servet elde etti.

Rihanna dokunuşu modacı Nguyen Cong TriİLİŞKİLİ HABERRihanna dokunuşu modacı Nguyen Cong Tri'nin hayatını değiştirdi!

Forbes listesinde yer alan bir başka dikkat çeken isim ise 1,8 milyar dolarlık servetiyle Kim Kardashian. Ayrıca kendi servetini inşa eden milyarder kadınlar arasında Oprah Winfrey, Sheryl Sandberg de yer alıyor.

Daha önce de milyarderler listesinde yer bulan Rihanna, 2019'da New York Times'a ''Asla bir servet kazanmayı planlamadığını, bu tip unvanların kendisini çalışmaktan alıkoymayacağını'' ifade etmişti.

Ünlü şarkıcı Rihanna

Ünlü şarkıcı Rihanna

"PARA BENİM İÇİN AMAÇ OLMADI"

Konuyla açıklama yapan Rihanna şu ifadeleri kullandı:

"Para benim için amaç olmadı; her zaman bir başkasına yardım edebileceğim bir araçtı. Dünya, sizi gerçekten yanlış şeylerin öncelikli olduğuna inandırabilir ve bu, hayatın özünü, hayatta olmanın ne demek olduğunu gerçekten kaçırmanıza neden olur" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinden tatil pozları!

MasterChef Türkiye'de Fatih Terim sürprizi!  Sosyal medyada gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Türkiye'de Fatih Terim sürprizi! Sosyal medyada gündem oldu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

hemi 1 yıl önce

karuyerın dıbını boylayınca bir gece önce onun gibi olmak isteyenleri hatırlayın, bunların reklamını yaparken