Alişan'dan merhum abisine bayram ziyareti!

Ünlü sanatçı Alişan, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında abisi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede kaybetmişti. Alişan, abisinin mezarına bayram ziyaretinde bulunarak dua etti.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle abisi Selçuk Tektaş'ı kaybeden şarkıcı Alişan'ın acısı dinmek bilmiyor. Kendi çocuklarıyla beraber abisinin emaneti olan yeğenleriyle de ilgilenmeyi ihmal etmeyen Alişan, vefasını bir kez daha gösterdi.

Alişan ve merhum abisi Selçuk Tektaş

Alişan ve merhum abisi Selçuk Tektaş

Alişan ve yengesi Merve Tektaş paylaşımlarıyla milyonları ağlattı! İLİŞKİLİ HABERAlişan ve yengesi Merve Tektaş paylaşımlarıyla milyonları ağlattı!

BAYRAM ZİYARETİNDE MEZARI BAŞINDA DUALAR ETTİ

Kurban Bayramı vesilesiyle abisinin mezarını ziyaret eden Alişan, duasını ettikten sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı bayram ziyaretine dair çektiği kareye "Hiç ayrılmayacağız" notuyla bıraktı.

Alişanın mezarlık ziyareti

Alişanın mezarlık ziyareti

Alişan'ın bu anlamlı paylaşımı görenlere duygulu anlar yaşattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan kurban bayramına özel ders niteliğinde paylaşım!

Fedon'un oğlu Theo ile benzerlikleri şaşırttı! Resmen ikiz gibiler

İLİŞKİLİ HABER

Fedon'un oğlu Theo ile benzerlikleri şaşırttı! Resmen ikiz gibiler

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

zafer gülten 1 yıl önce

bunun bir şarkısı vardı Allah Allah diye,Allah a isyan gibi birşeydi.ve bu şarkı muhtemelen içki sofralarında alem yapıp içki içen kişiler tarafından da dinleniyordu.yani Allah adı içki sofralarında söyleniyordu. o yüzden hiç sevmem bu sanatçıyı.

zafer gülten 1 yıl önce

gözünü para bürümüş,ölmüş abisini bile reklam malzemesi yapıyor.ibadet,mezar ziyareti gizli yapılır,öylesi makbüldür,öyle medyayı toplayıp,herkese ilan edip mezar ziyareti olmaz.