Johnny Depp'ten eski eşi Amber Heard'e göndermeli şarkı! Dava bitti kavga bitmedi

Eski eşi Amber Heard ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan ve ardından açılan iftira davasıyla gündeme gelen Johnny Depp'ten şaşırtan bir hamle geldi. Müzisyenliğe adım atan Depp'in yeni şarkısında geçen "Yedi yıldır kaşıntı tutmuş bir köpek gibi oturuyorsun" sözünün eski eşine gönderme olduğu iddia edildi.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp, geçtiğimiz aylarda eski eşi Amber Heard ile tüm dünyanın yakından takip ettiği bir hukuk savaşı yaşamıştı. 50 milyon dolar değerindeki iftira davasında kendini aklamayı başaran Depp, zaferin tadını yeni projeleriyle çıkarıyor.

Johnny Depp

Johnny Depp

Oyuncu kimliğinin yanı sıra müzisyenliğe de adım atan Depp, yakın arkadaşı İngiliz gitarist Jeff Beck'in yeni albümünde sözleriyle şaşırtan bir şarkıya imza attı. "Sad Motherf-kin’ Parade" isimli şarkıda yer alan sözler Depp'in hayranları tarafından eski eşine gönderme olarak yorumlandı. Özellikle "Yedi yıldır kaşıntı tutmuş bir köpek gibi oturuyorsun" ve "Bir kuruşum bile olsaydı senin eline ulaşmazdı" sözlerinin Amber Heard'e özel olarak yazıldığı iddia edildi. 

Johnny Depp ve Amber Heard

Johnny Depp ve Amber Heard

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Angelia Jolie kızıyla konsere gitti! O anlar sosyal medyada damga vurdu

Berksan'dan korkutan haber! Ayağı çatladı

İLİŞKİLİ HABER

Berksan'dan korkutan haber! Ayağı çatladı
Keanu Reeves mütevazılığıyla yine kendine hayran bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Keanu Reeves mütevazılığıyla yine kendine hayran bıraktı!
Murat Boz ve Burcu Özberk'ten dev proje!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz ve Burcu Özberk'ten dev proje!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0