Keanu Reeves mütevazılığıyla yine kendine hayran bıraktı!

Milyonlarca insanın yüreğine taht kuran John Wick serisiyle Matrix'ten sonra yüksek bir ivme kazanan başarılı aktör Keanu Reeves, geçtiğimiz günlerde küçük bir hayranıyla olan muhabbeti esnasında kayıt altına alındı. Haberi yokken çekilen videoda Reeves'in mütevazı tavrı dikkatleri üzerine çekerken, bir yandan tekrar alkışlandı.

Matrix serisi ile 2000'li yıllara damgasını vuran Keanu Reeves, göründüğü gibi olan ve halka karışmaktan çekinmeyen, doğal ve normal hayatıyla iyi niyeti ve cömert tavırlarıyla tüm dünyanın dikkatini çeken aktörler arasında yer alıyor. 

keanu reeves

keanu reeves

BÜTÜN SORULARA SIKILMADAN CEVAP VERDİ

Şimdilerde John Wick'in 4. filmi için bekleyişte olan 57 yaşındaki Keanu Reeves, eşi benzeri olmayacak bir olay daha geçtiğimiz günlerde New York havalimanında yaşandı. Londra'dan ülkesine dönen Reeves'in havalimanında bagaj beklerken yanına gelen 14 yaşındaki bir gencin kendisine yönelttiği soru silsilesine sıkılmadan cevap verdi.

keanu reeves

keanu reeves

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Onunla aynı uçakta seyahat eden yapımcı Andrew Kimmel'da o anları kameraya alırken, 14 yaşında Kenau Reeves hayranı olan çocuğun yüzündeki mutluluk da dikkat çekti. Bütün konuşmayı fotoğrafların üzerine yazan Andrew, twitter hesabından paylaştı. Kimmel "Özellikle de bir uluslararası uçuşun ardından bir insan bundan daha tatlı olamazdı" açıklamasında bulundu.

keanu reeves

keanu reeves

LÜKS YAŞAMDAN UZAK YAŞIYOR

Bu zamana kadar aldığı tüm paraların %70'ini kanser derneklerine ve kanserlilere harcayarak yaşayan Keanu Reeves, kardeşini kanserden kaybetmesiyle birlikte lüks yaşamın da şöhretin de aslında bir işe yaramadığını savunarak, hayatını iyiliğe ve cömertliğe adayarak yaşamayı tercih etmişti. Bu hareketleriyle sürekli dünya üzerinde alkış toplayan ünlü aktör, diğer yardım kuruluşlarına da yardımcı olmayı ihmal etmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Angelia Jolie kızıyla konsere gitti! O anlar sosyal medyada damga vurdu

Johnny Depp'ten eski eşi Amber Heard'e göndermeli şarkı! Dava bitti kavga bitmedi

İLİŞKİLİ HABER

Johnny Depp'ten eski eşi Amber Heard'e göndermeli şarkı! Dava bitti kavga bitmedi

BİR YORUM YAPIN 0