Ablasını kaybeden Ceylan'ın son paylaşımı yürekleri dağladı! "Şaka yaptım ben geldim de..."

Şarkıcı Ceylan'ın ablası Nalan avcı hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören ablasının ölüm haberiyle yıkılan Ceylan tabutu başında hüngür hüngür ağladı. Ablasının ölümünün şokunu yaşayan Ceylan son paylaşımıyla yürekleri dağladı.

Küçük Ceylan olarak tanınan Ceylan Avcı'yı kahreden haber geldi. İkiz ablalarından biri olan Nalan Avcı hayatını kaybetti. Ünlü türkücü Alişan Instagram hesabından Allah sabırlar versin Ceylan'ım notuyla duyurmuştu.

ceylan

ceylan

"HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI"

Abisi Tuğrul Avcı'yı 35 yaşında kalp krizinden, 25 yaşındaki yeğenini de bağırsak hastalığı nedeniyle kaybeden şarkıcı Ceylan'ın ablası Nalan Avcı da yaşamını yitirdi. Avcı, bugün kılınan öğlen namazına müteakiben son yolculuğuna uğurlandı.

ceyla

ceyla

SON PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI!

Ablasının ölümüne inanamayan ve ardından zor günler geçiren Ceylan sosyal medya hesabı Instagram'dan yürek yakan bir paylaşım yaptı.

ceylanın paylaşımı

ceylanın paylaşımı

Merhum ablası Nazan Avcı'nın mezarını paylaşan Ceylan paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.

ceylanın ablası nazan avcı

ceylanın ablası nazan avcı

ALİŞAN DUYURDU!

Alişan kötü haberi verirken 53 yaşında vefat eden Nalan Avcı ile ilgili şu sözlere de yer verdi. "Mekanı cennet olsun inşallah... Ceylan'ımın ablası Nalan Avcı hakkın rahmetine kavuştu.. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum".

alişan duyurdu

alişan duyurdu

CEYLAN ACISINI BU SÖZLERLE PAYLAŞTI

"Kötü haberi alan şarkıcı Ceylan yeni paylaşımda bulundu. Ceylan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acısını duyurdu. Ünlü şarkıcı: "Canımız.. Kıymetlimiz.. Ablamız.. Nalan Avcı hakkın rahmetine kavuştu. Acımız çok büyük..

Cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Levent Camisinden kaldıracak Kilyos Mezarlığına defnedilecektir."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ata Demirer dalış yaptığı anları paylaştı!

Tolga Çevik'in kişisel bilgileri ele geçirildi! Ünlü komedyen mahkeme yolunu tuttu

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Çevik'in kişisel bilgileri ele geçirildi! Ünlü komedyen mahkeme yolunu tuttu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

adem 1 yıl önce

hiç de yüreğim yanmadı ümmete verdikleri zararı düşününce ünlülere zerre acımıyorum Allah bildiği gibi yapsın hepsini