Tolga Çevik'in kişisel bilgileri ele geçirildi! Ünlü komedyen mahkeme yolunu tuttu

Ünlü komedyen Tolga Çevik'in kişisel bilgilerini içerin bir ifşa videosu ortaya çıktı. Çevik'in Vergi Dairesinin internet sitesi üzerinden TC Kimlik numarasını ele geçiren bir kullanıcı, ünlü komedyenin bir de telefon, ikametgâh ve nüfus bilgilerinin de nasıl ele geçirileceğini anlattığı video çekti. Sosyal medyada yayılan bu video ile kişisel bilgileri ifşa edilen Çevik, soluğu mahkemede aldı. İşte tüm detaylar...

Birçok başarılı projede yer alarak isminden çokça söz ettiren ünlü komedyen ve oyuncu Tolga Çevik'in, kişisel bilgilerini içeren ifşa videosuyla başı dertte. Çevik'in bir sosyal medya kullanıcısı tarafından Vergi Dairesinin internet sitesinden ele geçirilen TC Kimlik numarasının yanı sıra telefon, ikametgâh ve nüfus bilgilerinin de nasıl ele geçirileceğini anlatan video, ünlü sanatçıyı çileden çıkardı. Sosyal medya mecralarında hızla yayılan bu paylaşımla ünlü oyuncu soluğu mahkemede aldı.

Çevik, videonun kaldırılması için Sulh Ceza Hâkimliğine başvurdu. Çevik, devlet kurumlarının hizmetini kötüye kullanarak kişisel bilgilerini ele geçiren şahsın cezalandırılmasını istedi.

Tolga Çevik

Tolga Çevik

Tolga ÇevikİLİŞKİLİ HABERTolga Çevik'in oğlu Tan 17 yaşına bastı! Babası sosyal medyadan kutladı

HUKUKU AYKIRI ŞEKİLDE İFŞA ETTİ

Emir T. İsimli bir kullanıcı kişilerin internet sitesi üzerinden ele geçirilen TC Kimlik numarasıyla kişisel bilgilerinin nasıl ifşa edileceğine ilişkin bir video çekti. İnsanların kişisel bilgilerini ele geçirme yöntemlerini anlatan Emir T. bunu ünlü komedyen Çevik üzerinden yaptı.

Videoda, Vergi Dairesinin internet sitesi üzerinden ünlü komedyene ait şirket bilgilerini girdikten sonra Çevik'in TC Kimlik numarasına ulaşan kullanıcı, ardından özel bir telekomünikasyon şirketinin sitesine girerek fatura bilgilerini buldu. Çevik'in ikametgah adresini hukuka aykırı şekilde ifşa eden Emir, kişilerin özel bilgilerine ulaşım yolunu da ayrıntılı bir şekilde gösterdi.

Tolga Çevikin kişisel bilgilerini içeren video çekildi

Tolga Çevikin kişisel bilgilerini içeren video çekildi

VİDEO KALDIRILDI

Kişisel bilgilerini içeren paylaşım karşısında şaşkınlık yaşayan Çevik, İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine başvurarak videodaki bilgileri paylaşan şahsın, milyonlarca kişi tarafından bir platformda paylaşarak kendisini hedef gösterdiğini ve kötü niyetli olarak devlet kurumlarının hizmetini kötüye kullandığını ileri sürdü. Kişisel bilgilerini hukuka aykırı olarak ele geçiren ve yayınlayan şahsın cezalandırılmasını isteyen Çevik'in talebi sonrası hakimlik, videoya erişim engeli getirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'den şiddet itirafı!

Ablasını kaybeden Ceylan'ın son paylaşımı yürekleri dağladı! "Şaka yaptım ben geldim de..."

İLİŞKİLİ HABER

Ablasını kaybeden Ceylan'ın son paylaşımı yürekleri dağladı! "Şaka yaptım ben geldim de..."
Pink Martini hayranlarına müjde! Dünyaca ünlü müzik grubu İstanbul'a geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Pink Martini hayranlarına müjde! Dünyaca ünlü müzik grubu İstanbul'a geliyor!

BİR YORUM YAPIN 2

Keremce 1 yıl önce

Nasıl bu kadar ahlaksız insanlar olduk bilmiyorum.İnsanların mahremlerinden Size ne kardeşim?Adamın TC sı,telefonu.Ne yapacaksın öğrenip,ifşa edip.Terbiyesizlik..Hasta insanlar.

tepkili123 1 yıl önce

seneler önce onun ihbarını yapmıştım diye hatırlıyorum. devlet daireleri bu denli ilgisizse esas o mesajı görüp işlem yapmayan personel hakkında suç duyurusunda bulunulmalı