Pink Martini hayranlarına müjde! Dünyaca ünlü müzik grubu İstanbul'a geliyor!

Yayımladıkları albümleriyle altın ve platin plak kazanma şansı yakalayan dünyaca ünlü müzik grubu Pink Martini, İstanbul'daki sevenleriyle bir araya gelmek için geri sayım yapıyor. İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda çıkacak olan grup için şimdiden biletlerin az kaldığı görüldü.

"Sympathique", "Get Happy", "A Retrospective", "Hey Eugene", "Splendor in the Grass" ve "Je Dis Oui" nin aralarında bulunduğu bir çok başarılı albüme imza atarak dünyada büyük yankı uyandıran Pink Martini, 1994 yılında kurdukları bu grupla isimlerinden tüm ülkelerde bahsettirdi.

pink martini müzik grubu

pink martini müzik grubu

ONLAR MÜZİK ARKEOLOGLARI

Avrupa'daki ilk sahne deneyimini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren Pink Martini grubu, ilk albümlerini 1997 yılında çıkararak genç neslin zihninde yer edinmişti. Samurayların aşk şarkılarından 1930'ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar geniş bir repertuvara sahip topluluk, kendilerini "Dünyanın değişik köşelerinden melodileri ve ritimleri bir araya getirerek modern formda sunan müzik arkeologları" olarak tanımlıyor.

pink martini müzik grubu

pink martini müzik grubu

"İSTANBUL'UN ENERJİSİNİ ÇOK SEVDİK"

26 Temmuz'da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak Pink Martini için, biletler tükenmeye yakınken, daha önce İstanbul'a gelmeleriyle aldıkları enerjiden çok memnun kaldıklarını ve şimdi ise sabırsızlıkla konser gecesini beklediklerini ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya büyüdü!

Tolga Çevik'in kişisel bilgileri ele geçirildi! Ünlü komedyen mahkeme yolunu tuttu

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Çevik'in kişisel bilgileri ele geçirildi! Ünlü komedyen mahkeme yolunu tuttu

BİR YORUM YAPIN 0