Cengiz Coşkun'dan uluslararası anlaşma! Rus dizisinde oynayacak

Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun, Rusya'nın popüler dijital bir platformunda 3 sezondur ilk sıralara yerleşmiş olan 'Gold Diggers' dizisinin 4. sezonunda rol alacak. İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul'un yanı sıra 'Malazgirt 1071', 'Fetih 1453' gibi birçok başarılı projede yer almış olan oyuncu Cengiz Coşkun, Rusya'nın popüler dijital platformu Start'ta 3 sezondur devam eden 'Gold Diggers' (Yeniden Başlat) ekibine dahil oldu. Coşkun, güçlü bir iş adamı ve hayırsever rolüyle Rus hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Cengiz Coşkun Gold Diggers dizisi

Cengiz Coşkun Gold Diggers dizisi

Diriliş ErtuğrulİLİŞKİLİ HABERDiriliş Ertuğrul'un Halime Sultan'ı Esra Bilgiç yeni projesi ortaya çıktı!

Amazon Prime Global'da "Originals and Exclusives" adıyla da yayınlanan St-Peterburg'da çekilen, Lamara Sogomonian'ın yönetmen koltuğuna oturduğu projenin 4.sezonu 8 bölüm sürecek.

Cengiz Coşkun uluslararası bir projede yer alıyor

Cengiz Coşkun uluslararası bir projede yer alıyor

"ŞIK VE PAHALI GÖRÜNÜYOR"

Başarılı oyuncu Coşkun, "Proje oldukça kaliteli, şık ve pahalı görünüyor. Seyrettiğim bölümler beni çok etkiledi, elitlerin hayatını seyretmek ilk dakikadan itibaren gerçekten çekici geliyor. Projenin birkaç bölümünü izledikten sonra projeye katılmak istediğimi hemen anladım. "Gold Diggers" teki rolüm öncekilerden çok farklı. Bu rol ile kariyerimdeki ilk uluslararası projeye dahil oldum" dedi.

Cengiz Coşkun

Cengiz Coşkun

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

‘Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacı koltukları karıştırdı! Kenan İmirzalıoğlu'nun tepkisi...

Vincent Van Gogh'un seneler sonra ortaya çıkan şifresi!

İLİŞKİLİ HABER

Vincent Van Gogh'un seneler sonra ortaya çıkan şifresi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

somali 1 yıl önce

Alp olduğunu unutur bu filmde. Böyle bir filmde niçin oynarki. Sanatcı diyeceksin de türkan şoray 'ın bile şartları vardı