Burcu Özberk sahildeki çöpleri görünce öfkeden deliye döndü!

Son dönemlerin en beğenilen oyuncularından biri olarak karşımıza çıkan Burcu Özberk, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak doğayı kirletenlere ateş püskürdü.

"Aşk Mantık İntikam" dizisindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Burcu Özberk, bir süre ekranlardan uzak kalmak istediğini ve kendisine vakit ayıracağını ifade etmişti. Şimdilerde bol bol tatil yapan ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncu, tatil pozlarıyla hayranlarının beğenisini topluyor.

Burcu Özberk

Burcu Özberk

Son olarak tatilde karşılaştığı görüntü karşısında sinirlerine hakim olamayan ünlü oyuncu, Twitter hesabından isyan etti. Burcu Özberk, paylaşımında "Çöpü çöpe atmayı öğrenemediniz! Tüm sahil çöp ama yaaaaa" ifadelerine yer verdi.

Burcu Özberk

Burcu Özberk

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz son haliyle herkesi şaşırttı!

Amine Gülşe Fenerbahçe taraftarlarını kızdırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe Fenerbahçe taraftarlarını kızdırdı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hakli 1 yıl önce

Turk halkinin en buyuk ozelligi bu. Sigara icer 50 cm otedeki cop kutusuna izmariti atmayip ayagiyla ezer. Bizde bu ahlak hicbir zaman gelismedi, gelismez. Ahlak olarak her zaman cokusteyiz.

Toplam 1 beğeni