Amine Gülşe Fenerbahçe taraftarlarını kızdırdı!

Ünlü futbolcu Mesut Özil'in Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'le anlaşmasıyla eşi Amine Gülşe'den Fenerbahçe taraftarlarını kızdıracak bir hamle geldi. Fanatik bir Galatasaray'lı olan Gülşe, Galatasaray’ın maçına gittiği günlerden kalma bir fotoğrafını arşivden çıkardı.

Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden ve Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'e imza atan dünyaca ünlü futbol yıldızı Mesut Özil'e eşi Amine Gülşe'den tam destek geldi. Fanatik Galatasaray taraftarı olarak bilinen ve Özil ile nikah masasına oturmadan önce takımın maçlarını kaçırmayan Gülşe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.

Amine Gülşe, Mesut Özil ve kızları Eda

Amine Gülşe, Mesut Özil ve kızları Eda

Galatasaray maçlarında çekildiği karelerini takipçilerinin beğenisine sunan tescilli güzel, Galataray taraftarlarının kalbini kazandı. Fenerbahçe taraftarının tepkisinden dolayı maçlara gittiği fotoğrafları sosyal medyasında gizleyen Gülşe'nin yeni hamlesi büyük beğeni toplarken Galatasaray taraftarları fotoğrafın altına "Hoş geldin" şeklinde yorumlarda bulundu.

Amine Gülşeden Galatasaray paylaşımı

Amine Gülşeden Galatasaray paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz son haliyle herkesi şaşırttı!

Burcu Özberk sahildeki çöpleri görünce öfkeden deliye döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Özberk sahildeki çöpleri görünce öfkeden deliye döndü!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0