Kevin Hart'tan şaşırtan açıklama! "Will Smith attığı tokatla daha iyi yerlere geldi"

Dünyaca ünlü komedyen Kevin Hart, Oscar törenine damgasını vuran Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokatla ilgili açıklamada bulundu. Ünlü komedyen bu durumun Smith açısından iyi bir yükseliş olduğunu belirtti.

Ünlü oyuncu Will Smith, geçtiğimiz mart ayında düzenlenen Oscar ödül törenine damga vurmuş ve ödülleri alanlar bile tokat olayının gölgesinde kalmıştı. Will Smith eşi hakkında dalga geçen sunucu Chris Rock'a oturduğu yerden kalkarak yanına gitmiş ve tokadı geçirmişti.

"SMİTH ÇOK DAHA İYİ BİR YERDE"

Atılan o tokat hala konuşulmaya devam ederken Amerikalı ünlü komedyen Kevin Hart, 2022 Oscar'a damgasını vuran Will Smith'in şuanda olması gereken konumdan çok daha iyi bir yerde olduğunu belirtti. Hart "Will özür diler, bilirsiniz. Tabii ki geçmişte olduğundan daha iyi bir yerde." açıklamasında bulundu.

kevin hart

kevin hart

"İNSANLAR HATA YAPAR"

Konuşmasına devam eden Hart "İnsanlar insandır ve insan olarak bazen hata yaparız. Dolayısıyla geçmiş hakkında konuşmakla ilgili değil, şimdiyi kabul etmek ve ilerlemek için elinizden gelenin en iyisini yapmakla ilgili." ifadesini kullandı.

will smith ve kevin hart

will smith ve kevin hart

"TEK BİR ŞEYE GÖRE YARGILAYAMAZSINIZ"

Hem Rock için hem de Smith için bu yaşanılan kötü olayın unutulmasını umut ettiğini belirterek "Onu ve Chris'i hâlâ seviyorum. Bir insanı tek bir şeye göre yargılayamazsınız. Nihayetinde hayat devam ediyor ve insanlar büyüyor." şeklinde açıklamalarla gündeme damgasını vurdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

15 Temmuz’un yıl dönümünde İçişleri Bakanı Soylu ve Uğur Işılak aynı sahnede!

Ressam Hicret Ayaz engel tanımıyor! Tarihi çarşıdaki ambarı resim atölyesine dönüştürdü

İLİŞKİLİ HABER

Ressam Hicret Ayaz engel tanımıyor! Tarihi çarşıdaki ambarı resim atölyesine dönüştürdü

BİR YORUM YAPIN 0