Hakan Taşıyan sağlık çalışanlarına saldırıları kınadı! Aklımızı başımıza almamız lazım!

Geçtiğimiz sene karaciğer ve böbrek nakli olan usta sanatçı Hakan Taşıyan iyileştikten sonra, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Taşıyan,Son dönemde sık sık yaşanan sağlık çalışanlarına şiddete karşı konuşan şarkıcı, hayatını doktorlara borçlu olduğunu söyleyerek bu olaylara tepki gösterdi.

Doktorların "1 aylık ömrün kaldı" dediği arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Taşıyan uzun süren tedavi sonrasında sağlığına kavuştu. Yavaş yavaş sağlığına kavuşan Taşıyan, Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Ölümden dönen Hakan Taşıyan en büyük pişmanlığını açıkladı: İLİŞKİLİ HABERÖlümden dönen Hakan Taşıyan en büyük pişmanlığını açıkladı: 'Keşke hiç...'

"YAŞAMIMI ONLARA BORÇLUYUM"

Oldukça sağlıklı görünen Taşıyan, son dönemde artan sağlık çalışanlarına saldırı haberlerine tepki gösterdi.

Şarkıcı, "Doktorlar, hocalar yaşayacak ki biz yaşayalım. Böylesine elim saldırılar çok yanlış ve büyük bir hata. Ben uzun süre hastanede kaldım, yaşamımı onlara borçluyum. Onlar olmazsa ben olmazdım. Akıllı olmamız, aklımızı başımıza almamız lazım gelir" ifadelerini kullandı.

SAHNELERE DÖNÜYOR

Yakında sahnelerde olacağının müjdesini de veren Hakan Taşıyan, yeni albüm için şarkı seçmekle meşgul olduğunu sözlerine ekledi.

Barbie filminin çekimleri tamamlandı! Dünyaca ünlü yıldızlar Barbie de bir arada!

İLİŞKİLİ HABER

Barbie filminin çekimleri tamamlandı! Dünyaca ünlü yıldızlar Barbie de bir arada!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

zorbay71 1 yıl önce

Hakan gardaşım seni ekranlarda ve sahnelerde daha çok görmek istiyoruz.

bekir cizmeci 1 yıl önce

Hic kimse hayatini allahdan baska birisine borclu degildir.Doktorlar sadece sebep olurlar.Omru,hayati veren allah dir.Saglik calisanlarina karsi siddet,saldiri,yaralama katil gibi eylemlerin tasvip edilebilir bir tarafi yoktur.Bunun tersi de dogru degildir,

fatih 1 yıl önce

hayatını değil ecel gelene kadar olan yaşamını sağlıklı geçirmeni sağlar doktorlar. hayat kurtarmazzzzzz. kurtaramazzzz. sadece ecele kadar olan kısmında bildikleriyle senin sağlıklım olmanı sağlar okadar

tunctunc 1 yıl önce

Saglik cali$anlari cok burunlari yukarda..Doktorun odasine giriyorsunuz asla yüzünüze bakmiyor´buyrun oturun demiyor´odasina sanki inek girdi.göz göze asla gelemiyorsunuz´onun gözleri tavanda Ufo ariyor..Acillerde olan doktor dövmeler ise asla hic kimse doktora zevk olsun spor olsun diye saldirmaz´adamin babasi annesi can cekisiyor acolde doktor yok´panige kapilip doktor dövüyorlar..bence cok hakiliar..acilde bir tane doktor bulunmuyorsa iki vea 5 hasta geldimi ne olcakk?almanlarin tirnagi bile olamayiz..Türkiyede jafalar asla asla de$mez..

zafer gülten 1 yıl önce

kendi aklı başındamı peki,içmiş içkiyi sigarayı ,karaciğeri böbreği iflas ettirmiş.