Teşkilat dizisinden ayrılan Çağlar Ertuğrul ateş püskürdü!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat'ta Serdar karakterinin 3. sezonda olmaması hayranlarını derinden üzdü. Serdar karakterini oynayan Çağlar Ertuğrul ise haber sonrası sosyal medyada adına açılan sahte hesapta yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

34 yaşındaki Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinden sürpriz bir şekilde ayrıldı. Ancak ayrılık haberi sosyal medyadan hayranları tarafından pek hoş karşılanmadı.

Bazı hayranları henüz habere inanmazsa da yapım şirketi resmi sosyal hesabından ayrılığın gerçek olduğuna dair bir açıklama yaptı.

Teşkilat dizisinden kötü haber! Çağlar ErtuğrulİLİŞKİLİ HABERTeşkilat dizisinden kötü haber! Çağlar Ertuğrul'dan duygusal veda!

çağlar ertuğrul

çağlar ertuğrul

Ertuğrul, ise tüm sosyal medya hesaplarında olayın detaylarını açıklamasına rağmen ortaya atılan bazı iddialar kafaları karıştırdı. Üstelik ünlü oyuncu adına açılan sahte hesapta yapılan paylaşımlar ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

çağlar ertuğrul

çağlar ertuğrul

Magazin sitelerin hesabın gerçekliğini kontrol etmeden yaptıkları haberlere sinirlenen oyuncu sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklama yaptı. 

Demet Akalın Survivor Nagihan'ı altınlara boğdu!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın Survivor Nagihan'ı altınlara boğdu!

BİR YORUM YAPIN 2

Şok Bomba Flaş 1 yıl önce

Vay be, yani aynı ejderha gibi ateş püskürtmesi yaptı ha. Yaralanan falan filan yok herhalde, geçmiş olsun ozaman.

ÖNCE VATAN 1 yıl önce

ben bu kişiden hoşlanmıyordum zaten iyi oldu ödül alırken bir önceki bir bayan ödül alırken terör seviciliği yaptı yani terörüst sevicisi oldu kişiyi desteklemek amaçlı sunucunun terör seviciliği yaparken engellemesi buda arkadan engelleniyormuş gibi arkasını dönüyor spikeri kınadı bu tip kişilere terör sevicilerine iş verme cen zaten ödülleri seçen kişiler hep terör sevicilerine veriyor jüride sen tamer karadağlının tırnağı olamazsın zaten türk milleti hangi filimde kim oynuyor hangi terörüst sevicisi kim değil herkes biliyor artık ben o olaydan sonra teşkilatı seyretmedim şimdi iyi oldu

Toplam 1 beğeni