Hande Ataizi ve oğlu Leon ölümden döndü! Araç patlayıp bir anda alevler yükselince...

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, geçtiğimiz gün komşusunun aracıyla Bodrum Gündoğan yolunda ilerlerken büyük bir kazanın eşiğinden döndü. Yandaki araçların korna sesiyle araçtan inen Ataizi, bir anda aracın patlayıp alev almasıyla korku dolu anlar yaşadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Camdaki Kız dizisinde oynadığı Cana karakteriyle gündeme gelen oyuncu Hande Ataizi, tatil için gittiği Bodrum'da korku dolu anlar yaşadı. Oğluyla birlikte komşusunun aracına binerek eve dönen Ataizi, büyük bir kazadan son anda kurtuldu.

Hande Ataizi ve oğlu Leon

Hande Ataizi ve oğlu Leon

Bodrum Gündoğan yolunda ilerlerken yandaki araçların korna seslerini ve bağırmalarını duyan Ataizi ve komşuları apar topar araçtan indiler. Apar topar araçtan uzaklaşmaya çalışan Atazi, uzaklaşırken aracın aniden patlayarak alev aldığını görünce şoke oldu. Bir süre kendine gelemeyen ünlü oyuncu, "Büyük bir kaza atlattık. Çevredeki insanların kornaları, ‘araba yanıyor hemen inin’ bağrışları bizi kurtardı. İnanamıyorum, hâlâ şoktayım. Eğer bir dakika daha geç fark etsek araç kapılarını kilitlermiş ve çıkma ihtimalimiz yokmuş. Son anda uzaklaşarak kurtulduk" şeklinde konuştu.

Hande Ataizi ölümden döndü

Hande Ataizi ölümden döndü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hadise, Murda’nın sahnesine konuk oldu

Demet Akalın Survivor Nagihan'ı altınlara boğdu!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın Survivor Nagihan'ı altınlara boğdu!
Canan Karatay'dan veganları kızdıran sözler! "Kısa ömürlüler, hastalıklılar"

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay'dan veganları kızdıran sözler! "Kısa ömürlüler, hastalıklılar"

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Öğretmen 1 yıl önce

Geçmiş olsun da, şu Leon ismine kafam takıldı. Türkçe Aslan ismini koysana kardeşim.

Toplam 1 beğeni