Canan Karatay'dan veganları kızdıran sözler! "Kısa ömürlüler, hastalıklılar"

Her açıklamasıyla gündemi sallayan Prof. Dr. Canan Karatay bu kez veganları hedef aldı. Vegan beslenmeyi yanlış bulan Karatay, "İnsanlar, yalnızca tahıl ya da yaprak yiyerek yaşamaz" dedi.

Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü Canan Karatay, her defasında beslenmeyle ilgili yaptığı açıklamalarıyla adından çokça söz ettiriyor. Daha önce kelle paça, işkembe, kokoreç gibi yemeklerinde çok faydalı olduğunu aktaran Karatay, vegan beslenmenin zararlarına değindi. Vegan beslenenlerin dirençsiz olduğunu söyleyen Karatay bu durumu, insanları kontrol altına almanın başka bir metodu olduğu şeklinde değerlendirdi. Vegan beslenmenin insan doğasına aykırı olduğunun da altını çizen ünlü profesör, veganları çıldırtacak sözlere imza attı.

Prof. Dr. Canan Karatay

Prof. Dr. Canan Karatay

"SADECE VE YAPRAK VE TAHIL YİYEREK YAŞANMAZ"

Vegan beslenmenin, "Veganlık beyni çalıştırır" sloganıyla başladığını söyleyen Karatay, veganlarla ilgili açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Onun da büyük bir plan olduğunu düşünüyorum.  İnsanları kontrol altına almanın başka bir metodu. Zürafalar en az bir ton ağırlığında. Yalnızca ağaç yaprağıyla beslenirler. Pandalar bambu yaprağı yer. Ama onların vücudu öyle programlanmıştır. O vücut yağ, protein ve vitamin üretir ancak insanlarda böyle bir mekanizma yok! Yalnızca tahıl ya da yaprak yiyerek yaşayamaz insanlar. Zaten yaşayamıyorlar, kısa ömürlüler, hastalıklılar, kansızlar, dirençleri kırık. Bu bir kandırmacadır. Vejetaryenlik bir felsefe, ona bir şey diyemem çünkü onlar hayvansal gıda yiyor. 1950’lerde “Veganlık beyni çalıştırır” sloganıyla başladı bu, halbuki tam tersi. Böyle büyük bir yalan olamaz!

Kelle nasıl ütülür ve temizlenir? Kelle paça çorbası evde nasıl yapılır? En kolay kelle paçaİLİŞKİLİ HABERKelle nasıl ütülür ve temizlenir? Kelle paça çorbası evde nasıl yapılır? En kolay kelle paça

Canan Karatay veganlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

Canan Karatay veganlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

Biraz eskilere bakın. Eskiden torunuyla yaşıt kızları olan kadınlar vardı. Çok özel bir sağlık sorunu yoksa kadın 50 yaşında da doğururdu. Ve bu halk arasında normal görülürdü, yadırganmazdı. Doğurganlığı devam eden ve sağlıklı olan her kadın hamile kaldığı her yaşta doğurabilir. Çünkü bu doğal bir süreçtir. Bir de günümüze bakın. 40 yaşında doğurana şaşkınlıkla bakılıyor. Havamız kirli, suyumuz kirli, elektromanyetik alanlarda yaşıyoruz."

vegan beslenme

vegan beslenme

"KOLOJEN DEDİĞİMİZ ŞEY HAYVANSAL PROTEİNDİR"

Karatay sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

"İnsan ömrü bellidir. Durdurmak da geciktirmek de mümkün değildir. Ama yaşadığınız süreyi iyi yaşamak diye bir şey vardır. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Estetik de ayrı bir endüstri artık. Ben, "Kelle paça yiyin, doğal kolojendir" dediğimde de bana hücum ettiler ama doğrusu budur. Kolojen dediğiniz şey hayvansal proteindir.

Protein tozu en tehlikeli şeylerden biridir. Trans yağla doludur. Toz haline gelmiş zehirdir bunlar. Bunları gençlere pazarlıyorlar. Uluslararası atletlere bakın, asla protein tozu kullanmazlar, gayet doğal beslenirler."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Can Yaman Nusret'e rakip olacak!

Hande Ataizi ve oğlu Leon ölümden döndü! Araç patlayıp bir anda alevler yükselince...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Ataizi ve oğlu Leon ölümden döndü! Araç patlayıp bir anda alevler yükselince...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Ahmet Duman 1 yıl önce

%98'ine katılıyorum bu kadının söylediklerine. Helal olsun. Global yahudi gıda tröst'lerinin tepki ve tehditlerine, aforozlarına rağmen yürüttüğü mücadelesinden dolayı da tebrik ediyorum.