Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstengil'in mutlu evlilik sırrı! "Bol bol kavga!"

Kendi markasının lansmanına Emirgan'da katılan Cansu Tosun, Erkan Kolçak Köstengil ile olan mutlu evliliğinin sırrını paylaştı. Ünlü sanatçı, evliliğinde bol kavganın olduğunu ve bu kavgaların onu dinç tuttuğunu belirtti.

En son "Murder By The Lake" isimli dizide rol alan Cansu Tosun, şimdilerde kendi markasını çıkartmanın mutluluğunu yaşıyor. Lansmanını Emirgan'da gerçekleştiren Tosun, 2018 yılında nikah masasına oturduğu eşi Erkan Kolçak Köstengil'in reklam filminin yönettiği lansmanda muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

erkan kolçak köstengil ve oğlu marsel

erkan kolçak köstengil ve oğlu marsel

"YÖNETMENLİK SÜRECİ BAŞKA BİR ŞEYMİŞ"

Lnasmanında eşi Tosun'un reklam filminin yönetmenliğini yapan Köstengil "Çok mutluyum, yaratım süreci çok başka bir şeymiş" açıklamasında bulundu. Çiftin sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğraflarda takipçileri tarafından oldukça fazla dikkat çekerken, mutlu evlilik sırlarını açıklayan çift herkesi şoke etti.

erkan kolçak köstengil ve ailesi

erkan kolçak köstengil ve ailesi

"BİR FORMÜLÜ YOK AMA BOL KAVGA VAR!"

Köstengil'e muhabirlerin yönelttiği "Mutlu evliliğin sırrı nedir?" sorusuna verdiği cevap "Bol kavga galiba, bir formülü yok. Birlikte çok eğleniyoruz. Bir de yol arkadaşımız Marsel var. Onunla da beraber olmaktan ve hayatı yaşamaktan çok keyif alıyoruz." açıklaması gündeme bomba gibi otururken eşi Tosun ise katıldığını ifade ederek gülümsedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan'ın oğlu Burak ile eğlenceli anları izlenme rekoru kırdı!

Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya büyüdü! İlk kez görüntülendi...

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya büyüdü! İlk kez görüntülendi...

BİR YORUM YAPIN 1

Mehmet Kandemir 1 yıl önce

Helal olsun evliliğin sırrını çözmüşler... Şimdiki nesilin düşüncesi " niye çekiyim bu salağın kahrını hayatımı yaşarım." deyip boşanıyorlar...