Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya büyüdü! İlk kez görüntülendi...

Ünlü gazeteci ve sunucu Müge Anlı daha çok sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gündeme gelse de bu defa özel hayatıyla gündemde. Gazeteci Müge Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girdi. Herkesten sır gibi sakladığı kızı ilk kez objektif karşısına çıktı. Görenler annesine benzerliğiyle şaşkına uğradı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı canlı yayında evlilik kararı aldığını tüm Türkiye'ye duyurmuştu. Sade bir törenle evlenen Anlı, sosyal medyadan sık sık paylaşım yapmasına rağmen henüz düğün paylaşımı yapmadı. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge AnlıİLİŞKİLİ HABERŞinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında ve nereli

Şinasi Yüzbaşıoğlu ve Müge Anlı

Şinasi Yüzbaşıoğlu ve Müge Anlı

Müge Anlı ve Şinaşi Yüzbaşıoğlu evlendi! Eşi YüzbaşıoğluİLİŞKİLİ HABERMüge Anlı ve Şinaşi Yüzbaşıoğlu evlendi! Eşi Yüzbaşıoğlu'ndan ilk paylaşım...

Evlendikten sonra Instagram hesabında soyadını Yüzbaşıoğlu olarak değiştiren Anlı'nın özel hayatı ise sevenleri tarafından mercek altına alındı. Tüm bunlar yaşanırken gözler Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızına çevrildi. Anlı'nın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lidya'da annesinin izinden gidiyor. 2002 doğumlu olan Lidya Koç Üniversitesi'nde Hukuk bölümünde okuyor.  Müge Anlı'nın gözlerden uzak büyüttüğü kızının fotoğrafı ortaya çıktı.

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR

Artık 20 yaşında gencecik bir kız olan Lidya Müge Akdağ’ı görenler gözlerine inanamıyor.

lidya müge koç

lidya müge koç

Müge Anlı’nın gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden olan kızı Lidya Müge Akdağ, annesine benzerliği ve hoşluğuyla görenleri büyülüyor. Müge Anlı’nın uzunluğuna gelen kızının son hali hayli merak ediliyordu.

müge anlının kızı lidya

müge anlının kızı lidya

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hakan Ural'ın Yeşilçam yıldızı annesi Ceyhan Cem hayran bıraktı!

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstengil'in mutlu evlilik sırrı! "Bol bol kavga!"

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstengil'in mutlu evlilik sırrı! "Bol bol kavga!"
Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen tatil keyfinde! Ayvalık'ta kamp kurdu

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen tatil keyfinde! Ayvalık'ta kamp kurdu
Müge Anlı'nın kızı yıllar sonra ortaya çıktı! Bakın hangi yarışmaya katılmış

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın kızı yıllar sonra ortaya çıktı! Bakın hangi yarışmaya katılmış

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Yoktayız... 1 yıl önce

Şoktan konuşamıyoruz. La biri bize elektrik versin kendimize gelelim.

Tepki 1 yıl önce

Lidya..!?

Eyya 1 yıl önce

seda sayan hem durmadan estetik yaptrıyorsun hem de sürekli filtre kullanıyorsun hayırdır estetik işe yaramıyormu artık haberin olsun o fotolarındaki sen değilsin birde yakında estetikzedelerden olacaksın haberin olsun suratın dönecek

akın 1 yıl önce

o Kadar Çok Benziyorki şaşkınlıktan parmağımı ısırdım :))