Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen tatil keyfinde! Ayvalık'ta kamp kurdu

Korona virüsü çok ağır olarak yoğun bakımda atlatan oyuncu Burak Sergen, sağlık problemleri sebebiyle de şimdilerde final yapan Sadakatsiz dizisinden de ayrılmıştı. Sağlığına kavuşur kavuşmaz kendini doğanın içine atan Sergen Ayvalık'ta kamp kurdu.

"Sadakatsiz" dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Haluk karakterini oynayan Burak Sergen 2021 Nisan ayında geçirdiği korona virüs hastalığı yüzünden diziden ayrılmak zorunda kalmış ve uzunca bir süre yoğun bakımda savaş vermişti. Şimdilerde final yapan diziden ayrılan Sergen yeni projeler için hazırlıkta olduğunu ve önümüzdeki günlerde yoğun bir tempoya gireceğini bildirdi.

burak sergen ve menajeri

burak sergen ve menajeri

RAHAT KAFAYLA PLANLAMA YAPIYOR

Menajeri Melkan Öz ile birlikte Ayvalık Batı Plajı'nda yapacaklarının planlaması üzerine konuşan Sergen, bir taraftan bolca denize girip, bir taraftan güneşin tadını çıkartırken kuşların cıvıltısıyla hayata gözlerini açtığını belirtti. Son olarak "Gülümse Kaderine"  dizisinde rol alan oyuncu, Ayvalık'a aslında tatil amaçlı değil rahat bir kafayla plan yapabilmek için geldiğini belirtti.

burak sergen

burak sergen

"KAZ DAĞLARI ELZEM BİR YER"

Virüs sebebiyle zor zamanlar geçirdiğini belirten Sergen "Bu hastalığı oldukça ağır geçirdim. Bu yüzden Kaz Dağları benim için çok elzem bir yer. Bu sebeple Ayvalık’ı tercih ettik. Aynı zamanda burada organizatörümle birlikte kurduğumuz Burak Sergen Tiyatrosu’nun planlamalarını yapıyoruz. ‘Turneleri ne zaman yapalım?’, ‘Nerede oynayalım?’ gibi konularda görüşmelerimiz var" ifadelerini kullandı.

burak sergen rock

burak sergen rock

"ROCK GRUBUMUZU YENİDEN KURUYORUZ"

Özellikle bu bölgenin kendisine çok iyi geldiğini belirten Sergen "Zaten koronavirüs atlattım ama yine de çok titizlendik. Şimdi daha fazla özen gösteriyoruz rahatsızlanmamak için. Çünkü bu sene hayata geçireceğimiz bir sürü proje var, tiyatro var. Aynı zamanda benim bir rock grubum var. Bu müzik grubunu yeniden kuruyoruz. Birçok proje olduğu için özellikle sağlığımızı yerine getirelim dedik. Çok şükür hepsi yerine geldi." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Senden Daha Güzel 7. bölüm fragmanı!

Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya büyüdü! İlk kez görüntülendi...

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya büyüdü! İlk kez görüntülendi...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0