Ed Sheeran ile Cherry Seaborn yeni doğan ikinci çocuklarına kavuştu!

Üç yıl önce nikah masasına oturan Ed Sheeran ile Cherry Seaborn çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor. İkili çocuğunun adını koyduklarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak bildirdi.

Tam adı Edward Christopher "Ed" Sheeran olan ünlü şarkıcı, söz yazarı ve albüm yapımcısıdır. İngiltere'de büyüyen 35 yaşındaki şarkıcı 2019 yılında dünyaevine Cherry Seaborn'la girerek 2020 yılında ilk çocukları olan Lyra adındaki kızlarına kucaklarına almıştı.

ed sheeran ve ailesi

ed sheeran ve ailesi

"DÖRT KİŞİLİK AİLE OLACAĞIZ"

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez babalık duygusunu tatmayı yakalayan Ed Sheeran, çocuklarına "Jüpiter" adını koyduklarını bildirdi. Ed Sheeran "Hepinize güzel bir kız bebeğimiz daha olduğunu bildirmek istiyorum. İkimiz de ona çok aşığız ve şimdi dört kişilik bir aile olacağız" açıklamasında bulundu.

ed sheeranın kızının patikleri

ed sheeranın kızının patikleri

KIZININ PATİKLERİNİ PAYLAŞMIŞTI

Daha önce Grammy ödüllü şarkıcı kızı Lyra'nın çoraplarını paylaşarak "Sizinle paylaşmak istediğim kişisel bir haberim var. Geçtiğimiz hafta eşim Cherry, güzel ve sağlıklı kızımız Lyra Antartika Seaborn Sheeran’ı dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin durumu gayet iyi. Bulutların üzerinde hissediyoruz. Bu dönemde mahremiyetimize saygı duyacağınızı umuyoruz. Geri dönme zamanı geldiğinde görüşmek üzere." şeklinde mutluluğunu takipçileriyle paylaşmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Trabzon'da hastalarına şarkı söyleyen doktor gönülleri fethetti!

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'yla kavga ettiği iddia edilmişti! Acun sessizliğini bozdu

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'yla kavga ettiği iddia edilmişti! Acun sessizliğini bozdu

BİR YORUM YAPIN 0