Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'yla kavga ettiği iddia edilmişti! Acun sessizliğini bozdu

Herkesin içinde kavgaya tutuşan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ve eski eşi Şeyma Subaşı arasında, Melisa ve nafaka yüzünden birbirine girdikleri iddia edilmiş ve görüntüleri basına sızdırılmıştı. Ardından ablasıyla kavga ettiği iddia edilen Şeyma Subaşı için konuşan Acun Ilıcalı, kavga ettiklerine dair söylentiyi reddetti.

Bodrum'da tatil yapan Acun Ilıcalı ünlülerin uğrak mekanı olan bir restoranda Şeyma Subaşı ile karşı karşıya gelmişti. İkilin kavgası kameralara yansırken o anlar sosyal medyada gündeme oturmuştu. 

acun ılıcalı ve şeyma subaşı kavga anı

acun ılıcalı ve şeyma subaşı kavga anı

ACUN MEKANI TERK ETTİ

İddiaya göre Ilıcalı ve Subaşı hararetli konuşmasının ardından bağırışların duyulduğu belirtildi. Subaşı'nın Ilıcalı'ya sesini yükselttiği ve ardından Ilıcalı'nın bir hışımla mekanı terk ettiği açıklandı. 

şeyma subaşı ve melisa ılıcalı

şeyma subaşı ve melisa ılıcalı

TARTIŞMA KONUSU MELİSA VE NAKAFA

Yaşananlarla ilgili ikiliden henüz bir açıklama gelmezken, iddialara göre Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'nın bu kadar üstüne yürüyüp bağırmasının sebebi nafaka ve kızı Melisa olduğu belirtildi. Kızı Melisa'nın velayeti ve nafaka ücreti üzerinden yapıldığı iddia edilen tartışmada bir sonuca varılmadığı söylentiler arasındaki yerini koruyor.

şeyma subaşı kızı ve ablası kübra açıl

şeyma subaşı kızı ve ablası kübra açıl

ACISINI ABLASINDAN ÇIKARDI

Önceki gün bir mekanda ablası Kübra Açıl ile telefonda bağıra çağıra kavga ettiği iddia edilen Şeyma Subaşı'nın telefonda "Hayatıma kimse karışamaz. Sen kim oluyorsun!" diyerek bağırdığı öğrenildi. Sinir krizi geçirdiği söylentiler arasındaki yerini korurken, etrafa bu kadar hırçınlaşmasının arkasında "Parasızlık mı var?" söylentilerini doğurdu.

şeyma subaşı ve acun ılıcalı

şeyma subaşı ve acun ılıcalı

ACUN ILICALI SESSİZLİĞİNİ BOZDU! "MUTLU OLSUN İSTERİM"

İddialara katıldığı bir programda yanıt veren Ilıcalı "Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Bir fotoğraf ve ondan çıkan hikaye var. Böyle hikayeler tabi ki de normal. Popülerite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor. Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten 5 dakika görüştük hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemimiz yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim" ifadeleriyle durumu özetlerken, takipçilerinden durumun üstünü örtmeye çalıştığı iddia edildi.

şeyma subaşı ve kızı melisa ılıcalı

şeyma subaşı ve kızı melisa ılıcalı

KIZINI MİAMİ'DA BÜYÜTMEK İSTİYOR

Geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımlarda kızının Miami'de doğduğunu ve burada büyümesi gerektiğini belirtmişti. "Evlatların yanı annelerinin yanıdır" şeklinde açıklamasıyla gündem olan Subaşı, kızını doğduğu Miami topraklarında daha pozitif büyütebileceğini ve daha iyi okullarda eğitim alabileceğini belirtmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Efsane oyuncu Keanu Reeves'ten The Batman itirafı!

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Londra'ya mı taşındı? Sonunda gerçek açıklandı

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Londra'ya mı taşındı? Sonunda gerçek açıklandı
Alişan'ın oğlu Burak ile eğlenceli anları izlenme rekoru kırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın oğlu Burak ile eğlenceli anları izlenme rekoru kırdı!
Ed Sheeran ile Cherry Seaborn yeni doğan ikinci çocuklarına kavuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Ed Sheeran ile Cherry Seaborn yeni doğan ikinci çocuklarına kavuştu!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 4

tepki 1 yıl önce

direkler ile dans etmesi degil yada zengin koca avlamasi degil bazen toslarsin en azinda direkler duruyor ise onlar ile dans et

ramazan 1 yıl önce

şaka gibi ya. şu yasalar yokmu. istanbul sözleşmesi bilmem ne. adama neler ediyor. az şahsiyetli olda verdigine kanaat et. aldıgın nafaka paraları ile kim bilir kaç kişi hayatını idame ettirir.

Ali haydar yemez 1 yıl önce

Acuna çökmüş kimseyle evlenmez acundan ölene kadar nafaka alır.

Toplam 3 beğeni

Hakan 1 yıl önce

Acun iyi sabrediyor başkası olsa çok başka şeylerde düşünürdü nafaka yasası çıkmalı bir an önce kadın yaşadığı ahlaksız hayatı kullanmalı Acun

Toplam 2 beğeni