Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Londra'ya mı taşındı? Sonunda gerçek açıklandı

Ünlü çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in Londra'da ev aldığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönen ünlü çiftten Halit Ergenç, Alaçatı'da kameralara yansıdı. Halit Ergenç, 'Türkiye'yi terk ettiler' yönünde çıkan iddialara cevap verdi.

Binbir Gece ve Vatanım Sensin dizileriyle isimlerini Türk dizi sektörüne yazdıran ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, yaşamlarında radikal bir değişikliğe imza attı. Ali Ergenç, Han Ergenç ve Leyla Ergenç adında üç çocuğu bulunan çift, Londra'dan bir ev satın aldığı öğrenildi.

halit ergenç ve bergüzar korel londra

halit ergenç ve bergüzar korel londra

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in sosyal medyada İngiltere'nin başkenti Londra'dan paylaştığı fotoğrafların sırrı da çok geçmeden ortaya çıktı. Ünlü çiftin, Londra'dan bir ev satın aldığı ve projeleri olmadığı dönemde üç çocuğuyla birlikte Londra'da yaşayacağı iddia edildi.

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Halit Ergenç ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Bergüzar Korel, önceki akşam Alaçatı'da objektiflere yansıdı. Bir mekanda akşam yemeği yiyen çift, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gazetecilerle sohbet eden ikili, "Londra'da çocuklarla birlikte çok yoğun bir hayatımız var. Onları okula götürüyoruz, getiriyoruz." diye konuştu. Korel, "Benim için oldukça yoğun geçiyor. Halit çok gidip, geliyor. Ben genelde çocukların başında kalıyorum ama çok sık gidip, geliyoruz. Türkiye'den arkadaşlarımız geliyor bize. Her şey güzel geçiyor." açıklamasını yaptı.

"HAYATI İKİYE BÖLDÜK"

Halit Ergenç ise, "Aslında çok geliyor, gidiyoruz. Oraya yüzde yüz gitmiş değiliz. Hayatı bir nevi ikiye bölmüş olduk. Burayı kapatmadık, buradaki hayatımız da devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"OKULLAR AÇILANA KADAR BURADAYIZ"

Bergüzar Korel de, "Oğlumuz müzikle çok ilgileniyor. Müziği çok seviyor. Onun için orada çok imkan var. Biz bunu denemek istedik. Onun da her türlü şeye ulaşabileceği bir yer istedik. Londra, iyi bir eğitim alacağı yer. Tabii ki Türkiye'de de alabilir. İkimiz de Mimar Sinan'lıyız ama biz bunu denemek istedik. Gidiyoruz, geliyoruz... Buradaki evimiz açık. İşlerimiz burada. Sadece bir dönem yani okullar açılana kadar buradayız." diyerek, röportajı tamamladı.

bergüzar korel ve halit ergenç londra

bergüzar korel ve halit ergenç londra

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Halit Ergenç, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Halit Ergenç, 'Türkiye'yi terk ettiler' yönünde çıkan iddialara cevap verdi.

Mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken Halit Ergenç, pandemi döneminde gidemedikleri Londra'ya fırsat buldukça gidip geldiklerini belirterek, "Biz sürekli gelip gidiyorduk. Pandemi döneminde pek gidememiştik. İstanbul'u terk etmedik ama orada bir evimiz var. Türkiye daha güzel. Burası bizim memleketimiz. Kalabalıktan kaçtığımız yok. Burada da yeri geliyor metroya biniyorum yeri geliyor dolmuşa da biniyorum" dedi.

Öte yandan ünlü oyuncu Bergüzar Korel paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Korel, yeni evinin salonundan paylaştı, kısa sürede gündem oldu. 

bergüzar korel ve halit Ergenç

bergüzar korel ve halit Ergenç

3 çocuk annesi Bergüzar Korel şimdilerde evlatları ve eşiyle birlikte Londra'da aile hayatının tadını çıkarıyor.

Çocukları uyuttuktan sonra kendine vakit ayıran Bergüzar Korel Instagram'dan paylaştığı bu karelerle dikkat çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bahar Şahin'den fenomen annelere tepki: Çocuklarınızı 25-30 yaşındaki kadınlar gibi...

Sinan Akçıl 15 Temmuz şehidinin ailesini ziyaret etti

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl 15 Temmuz şehidinin ailesini ziyaret etti
Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'yla kavga ettiği iddia edilmişti! Acun sessizliğini bozdu

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'yla kavga ettiği iddia edilmişti! Acun sessizliğini bozdu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 111

canan 1 yıl önce

Parayı burada kazanıp oraya yedirmek süper bir fikir. bizim millet tuhaf zaten, ekrana çıkıp iki görünen ünlü olup dünya kadar para kazanınca özüne gidiyor işte

Ayhan 1 yıl önce

Mesele kesinlikle ağaç değildi.Gezinin mimarı Mehmet Ali de İngilterede ne hikmetse .

Halil 1 yıl önce

Gezi'de önde gidenlerden biriydi, defol git ait olduğun yere...

Fatih 1 yıl önce

Paraları biter dönerler bir proje ayağına sonra tekrar burada kazandıklarını oraya bırakmaya giderler. Takip etmeyin, haber etmeyin, kazandırmayın.

Arif 1 yıl önce

Kazanın kazanın dışarıda yiyin. Aynen Tarkan efendi gibi. Sonra da vatan millet edebiyatı yapsınlar. Bunlara para kazandıran, hatta haber yapanlar utansın.

Yorumların Tümünü Okuyun