Masterchef jürileri Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın aylık aldıkları ücret şoke etti!

Her sezonu büyük bir heyecanla izlenen MasterChef'in sevilen jürilerinden Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın aldıkları ücret ortaya çıktı. İddiaya göre Danilo Şef ve Mehmet Şef sadece yarışmadan milyonlar kazanarak paraya para demiyor. İşte şeflerin yarışmadan aylık kazandıkları ücret...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

MasterChef Türkiye yarışması son dönemde Türkiye'nin en fazla izlediği yarışma programları arasında yer alıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında Mehmet Şef'in ve Danilo Şef'in aylık aldığı ücret herkesin ağzını açık bırakıyor. Peki Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna aylık ne kadar maaş alıyor?

Masterchef jürisi Somer SivrioğluİLİŞKİLİ HABERMasterchef jürisi Somer Sivrioğlu'nun haftalık aldığı ücret dudak uçuklattı!

ALDIKLARI ÜCRET ORTAYA ÇIKTI!

İddiaya göre, jüri üyeleri Masterchef yarışmasından aylık olarak aldıkları ücret 200-250 bin TL arasında. Her sezon yaklaşık 6 ay süren yarışmada şeflerin kazancı en az yaklaşık 1.5 milyon TL olduğu tahmin ediliyor.

mehmet şef ve Danilo şefin aldığı ücret

mehmet şef ve Danilo şefin aldığı ücret

Geçen sezonda ünlü şef Mehmet Yalçınkaya ile ilgili iddia atılmıştı. Somer Şef dolar üzerinden maaş aldığı için Yalçınkaya'nın Acun Ilıcalı ile tartıştığı ve bu sezonda yer almayacağı gündeme bomba gibi düşmüştü. Bunun üzerine Mehmet şef iddiaların gerçek olmadığını açıklamış ve bu sezonda yer alacağını ifade etmişti. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Doğukan Manço'dan Zeynep Bastık'a isyan! Saygısızlıkla suçladı

Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Ayvazoğlugil son yolculuğuna uğurlandı

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Ayvazoğlugil son yolculuğuna uğurlandı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 11

kayseri38 1 yıl önce

1,5 milyon şu dönemde paramı Allah aşkına, bir ev bile etmiyor. en az 15 milyon vardır aldıkları para.

Toplam 1 beğeni

getto 1 yıl önce

200 bıne aylık kılını kıpırdatmazlar .. bölüm basıdır

Toplam 4 beğeni

BeYzAdE 1 yıl önce

Yılların vermiş olduğu birikim var üzerlerinde, ayrıca hiç bir işe yaramayanlar daha fazla para alıyorlar ve bence Master Chef şürileri bu parayı hak ediyorlar.

Toplam 4 beğeni

YAVUZZZ 1 yıl önce

şef ayda 200 bin alacak kimse ses çıkarmayacak.Reis in maaşı şu kadar olmuş bu kadar olmuş diye bazı solucanlar haktan hukuktan bahsedecek.peh...tatlı sus solucanları...

Toplam 1 beğeni

altan 1 yıl önce

Oynadıkları reklamlar ve sosyal medya gelirleri maaşlarını 5e katlar, bir sürü ürün tanıtıyorlar. En enemlisi kendileri marka oldu, bundan sonra tvye de çıkar en iyi yerlerden davet alırlar para demektir.

Yorumların Tümünü Okuyun